Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!
null

Nieuw! Supradyn Weerstand Mix Gummies

Zachte fruitige gummies die helpen het immuunsysteem te ondersteunen

Supradyn Weerstand Mix Gummies zijn zachte gummies met aardbei, sinaasappel en papaja-smaak die dagelijks helpen het immuunsysteem te ondersteunen. Deze gummies bevatten vitamine C, D en Zink en zijn er speciaal voor diegenen die niet dagelijks de voeding binnenkrijgen om een natuurlijke weerstand te kunnen behouden.
null

Zwangerschap

Zorg voor jezelf tijdens de zwangerschap

De zwangerschapsperiode vraagt speciale aandacht. De zwangerschap is een bijzondere periode die speciale aandacht vraagt. Een zwangerschap en borstvoeding vragen veel van het lichaam en spreken de reserves van het lichaam aan. En goede voeding is natuurlijk van belang voor een gezonde ontwikkeling van het ongeboren kindje, maar vergeet ook jezelf niet.
Lees verder...
null

Wratten

Verwijder wratjes makkelijk zelf!

Wratjes, waterwratjes en steelwratjes kun je gemakkelijk zelf verwijderen met de wrattenproducten van HeltiQ. De werking van de producten is gebaseerd op de effectieve huisartsmethode, waarmee je de wratjes verwijdert door ze te bevriezen. Het bevriezen van wratjes is een betrouwbare methode die al jarenlang wordt toegepast en bewezen effectief is.
Lees verder...
null

Is jouw favoriete product opeens van onze website verdwenen?

We leggen uit waarom...

Vanaf 1 maart 2022 is het gebruik van de stof 'Lysmeral'* verboden in persoonlijke verzorgingsproducten zoals parfum, huidverzorgingsproducten en reinigingsproducten. Veel fabrikanten zijn op zoek naar vervangende middelen en zijn de receptuur van hun producten aan het aanpassen, zodat de producten, aangepast, weer terug de markt op kunnen. Houd dus onze site in de gaten voor nieuwe, heerlijke producten zodat je weer onbezorgd kan genieten van heerlijke verzorgingsproducten!