Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Uit welke betaalmethoden kan ik kiezen?

iDEAL

Met iDeal betalen is alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland. Je kunt direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met jouw eigen bank. Dit is de snelste betaalmethode. Je rekent af in de vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank.

Creditcard

Drogisterij.net accepteert Visa en MasterCard. Mogelijk voor bestellingen binnen en buiten Nederland. Je kunt jouw creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met jouw creditcard maatschappij voor een correcte afhandeling. We hebben helaas eens te maken gehad met fraude waardoor wij een filter hebben moeten plaatsen op hogere bestelbedragen en op fraude-gevoelige artikelen. Het is hierdoor wellicht niet mogelijk geweest om de betaling af te ronden met de creditcard. Wij kunnen hier helaas geen aanpassingen voor verrichten. Wij willen je daarom vriendelijk vragen om een andere betaalmethode te kiezen als je jouw order wilt doorvoeren.

Digitale acceptgiro

Met een digitale acceptgiro kun je de online bestelling achteraf betalen aan Billink. Billink voert voor Drogisterij.net het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van Billink via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Ter goedkeuring van jouw verzoek om te betalen met acceptgiro voert Billink een gegevenscontrole uit. Billink hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.  Je kunt bij vragen altijd contact met Billink opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de Billink website.

Bankoverboeking / vooruitbetaling

Via e-mail krijg je betaalinstructies toegestuurd. Bij een vooruitbetaling verwerken wij de order zodra wij jouw betaling hebben ontvangen. Het duurt ongeveer 1 of 2 werkdagen voordat een vooruitbetaling bij ons verwerkt is. Vervolgens gelden de levertijden die op dat moment op de website vermeld staan.