Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Uit welke betaalmethoden kan ik kiezen?

Ideal

Met iDeal betalen is alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland. Je kunt direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met jouw eigen bank. Dit is de snelste betaalmethode. Je rekent af in de vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank.

Creditcard

Drogisterij.net accepteert Visa, MasterCard en American Express. Mogelijk voor bestellingen binnen en buiten Nederland. Je kunt jouw creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met jouw creditcard maatschappij voor een correcte afhandeling. We hebben helaas eens te maken gehad met fraude waardoor wij een filter hebben moeten plaatsen op hogere bestelbedragen en op fraude-gevoelige artikelen. Het is hierdoor wellicht niet mogelijk geweest om de betaling af te ronden met de creditcard. Wij kunnen hier helaas geen aanpassingen voor verrichten. Wij willen je daarom vriendelijk vragen om een andere betaalmethode te kiezen als je jouw order wilt doorvoeren.

Digitale acceptgiro

Met een digitale acceptgiro kun je de online bestelling achteraf betalen aan AfterPay. AfterPay voert voor Drogisterij.net het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Ter goedkeuring van jouw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.  Je kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Betalen met AfterPay is mogelijk bij een bestelling vanaf 10 euro. 

Bankoverboeking / vooruitbetaling

Via e-mail krijg je betaalinstructies toegestuurd. Bij een vooruitbetaling verwerken wij de order zodra wij jouw betaling hebben ontvangen. Het duurt ongeveer 1 of 2 werkdagen voordat een vooruitbetaling bij ons verwerkt is. Vervolgens gelden de levertijden die op dat moment op de website vermeld staan.

Paypal

Een online betaalservice die is gekoppeld aan jouw bankrekening of creditcard. PayPal maakt het geld direct over op de rekening van de Drogisterij.net. Met PayPal winkel je vertrouwd, jouw persoonlijke gegevens worden nooit aan de verkoper doorgegeven. Je hoeft er niet eens bank- of creditcardgegevens voor in te voeren. Voor het gebruik van PayPal rekenen wij een toeslag van €0,35 + 4,5%.

Overige vragen

Hoe weet ik of ik veilig kan betalen via Drogisterij.net?

Drogisterij.net zorgt ervoor dat uw gegevens veilig worden verstuurd door het gebruik van Secure Socket Layers (SSL), een geavanceerd beveiligingssysteem voor internet, om jouw gegevens te beschermen. Om de veiligheid van het bestelproces te garanderen, worden alle gegevens - inclusief naam, adres en je bank- of creditcardgegevens - gecodeerd verstuurd via een beveiligde server. Zodoende zijn alle bank-, creditcard- en adresgegevens beveiligd in het bestelsysteem.

Je herkent de beveiliging door het slotje wat (vaak) rechts onderin de browser verschijnt. Ook zie je een internetadres dat begint met https://

Wat zijn de bankgegevens van Drogisterij.net?

Om een betaling te voldoen kun je gebruik maken van onderstaande gegevens. Wij willen je vriendelijk vragen bij de betaling altijd het ordernummer van jouw bestelling te vermelden, voor een spoedige afhandeling.

RABOBANK: 0361 3100 80
IBAN: NL29RABO 0361 3100 80
BIC/SWIFT: RABONL2U
t.n.v. Drogisterij.net te Winschoten

K.v.K. 24297154
BTW nummer: NL814963936B01