Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Gillette

Bent u op zoek naar steeds nieuwe koopjes en producten van Gillette? Nu in diverse categorieën verkrijgbaar zoals Scheer- en epileerapparaten en Wegwerp Scheermesjes.

Lees meer
Filteren
Prijs 1
Inhoud
Soort
Kleur
Doelgroep
Huidtype
Serie
11 artikelen

Gillette Fusion, Mach 3 en Venus 

Bent u op zoek naar steeds nieuwe koopjes en producten van Gillette? Nu in diverse categorieën verkrijgbaar zoals Scheer- en epileerapparaten en Wegwerp Scheermesjes. Zowel voor mannen als voor vrouwen is er een ruim assortiment verkrijgbaar bij uw online drogist.  

Gillette Scheermesjes 

Een gladde huid in een handomdraai, dat is de technologie van de scheermesjes van Gillette. Comfortabel, snel en efficiënt. Gillette Mach3, Fusion Proglide, Fusion 5, Venus en nog veel meer! Bestel het direct bij Drogisterij.net! Voor iedereen een geschikte scheeroplossing met de technologie van Gillette. Gillette is er op gemaakt om je comfortabel, efficiënt en toch snel te scheren. Wie wil er nou niet op een snelle manier goed uitzien? Gillette ontwikkeld verschillende series om zo te voldoen aan alle behoeftes. Mach3, Fusion Proglide, Fusion 5, Venus en nog veel meer. Scheermesjes en scheerschuim, Gillette heeft alles wat u nodig heeft bij het scheren. Twijfel niet en kies de producten van Gillette voor een langdurige gladde huid! 

Gillette Fusion 5 

Door de 5 scheermesjes garanderen de Fusion 5 scheermesjes een glad en comfortabel scheerresultaat. Alle Gillette scheermesjes van Fusion 5 bevatten ook een precisie mesje op de achterkant voor de moeilijk bereikbare plekjes onder de neus of langs de baard en snor. Alle Gillette Fusion 5 scheermesjes passen op alle scheersystemen van Gillette Fusion. Je hebt dus altijd toegang tot de ergonomische grip en controle van het Fusion 5 scheersysteem, ongeacht welk mesje je gebruikt.  

Speciale aandacht voor speciale scheermesjes: de Gillette Fusion 5 Scheermesjes. Deze mesjes helpen je aan een comfortabele scheerbeurt. Elk mesje is nauwkeurig ingesteld met een precisietrimmer aan de achterkant. Zo kom je gemakkelijk bij de moeilijk bereikbare zones. Dit product is goed te combineren met de Gillette Basic Scheerschuim Gevoelige Huid. Dit scheerschuim is geschikt voor mannen met een gevoelige huid.  

Bekijk al onze Gillette Fusion en Fusion 5 aanbiedingen

Gillette Mach3 

De mesjes van Mach3 zoals de Gillette Mach 3 Turbo Scheermesjes zijn ontworpen voor precisie bij iedere scheerbeurt om een glad resultaat te garanderen. De beschermende micro strips bereiden je huid voor op het scheren en verminderen irritatie. Alle Mach3 scheermesjes passen op alle scheersystemen van Mach3.  

Bekijk al onze Gillette Mach3 aanbiedingen

Gillette Venus 

Het scheren van lange benen was nog nooit zo makkelijk of comfortabel dan met de Gillette Venus scheermesjes. De bescherming strips voor én achter de mesjes beschermen je huid optimaal tijdens het scheren. Gillette Venus is hét scheersysteem voor dames. 

De Gillette Women Venus Scheermesjes geven je in een handomdraai een ultiem glad scheerresultaat. 

Bekijk onze Gillette Venus aanbiedingen

Gillette aanbieding  

Bent u op zoek naar Gillette producten? Koop deze dan nu voor de beste prijs bij uw online drogist. Drogisterij.net heeft iedere dag nieuwe aanbiedingen en kortingen. Bekijk al onze Gillette aanbiedingen.  
Bestel voor 22:00 uur en ontvang uw bestelling morgen thuis. Vanaf €35 
Betaalt u geen verzendkosten. 

Drogisterij.net, verzorgd tot in de puntjes.