Skip to content
Al meer dan 20 jaar dé online drogist van Nederland !

Weleda

Ben je op zoek naar natuurlijke cosmetica, geneesmiddelen of andere zelfzorgmiddelen? Dan is Weleda een perfect merk voor u. Bij Drogisterij.net vindt u een uitgebreid assortiment.
Lees meer
Filteren
Prijs 1
Inhoud
Soort
Smaak
Geur
Doelgroep
Type
Huidtype
Serie
122 producten

Weleda Baby

Weleda kopen

Ben je op zoek naar natuurlijke cosmetica, geneesmiddelen of andere zelfzorgmiddelen? Dan is Weleda een perfect merk voor u. Bij Drogisterij.net vindt u een uitgebreid assortiment. Bestel nu veilig en vertrouwd, voor 22.00 uur besteld, morgen al in huis! Meer informatie over Weleda vind je op deze site.

Waarom Weleda?

Weleda staat voor natuurlijke producten, vrij van synthetische stoffen en bestaat voor 80% uit biologische producten. Bij Weleda worden de producten ook dierproefvrij gemaakt. Weleda biedt producten in verschillende categorieën.

Gezichts- en lichaamsverzorging

Allereerst biedt Weleda een ruim assortiment aan gezichts- en lichaamsverzorging. Voor elk huidtype zijn er verschillende crèmes en oliën.

Haarverzorging

Daarnaast biedt Weleda ook nog eens shampoo aan. Deze milde shampoo zorgt ervwoor dat het har zijn natuurlijke glans en veerkracht behoudt. 

Zwangerschap

Ook biedt Weleda zwangerschapsproducten aan. Zo is er speciale borstvoedingsthee maar ook massage- en zwangerschapsolie.

Baby

Voor baby’s is er bodymilk, verzorgende creme, badolie en nog meer.

Arnica Zalf

Weleda maakt ook nog eens Arnica zalf, dit ondersteunt het herstel van stijve en gevoelige spieren. De zalf zorgt voor een goede doorbloeding en werkt verwarmend, waardoor spieren sneller zullen herstellen.

Zo biedt Weleda producten voor elke fase in je leven en met een ruim assortiment is er altijd wel iets te vinden. Vindt je het belangrijk dat producten natuurlijk en dierproefvrij gemaakt worden? Dan is Weleda perfect voor u.

Koop Welede producten bij Drogisterij.net

'Weleda Borstvoedingsmix' is het best verkochte product. 3% Mannen met een gemiddelde leeftijd van 46 jaar en 97% Vrouwen met een gemiddelde leeftijd van 34 jaar kopen dit product.

Het best beoordeelde product is 'Weleda Calendula Bodymilk'. 
Suzanne zei hierover: 'Op een dag heb ik bij mijn vriendin gezien hoe zij haar baby na het badderen insmeerde met Weleda baby bodymilk en besloot het toen ook te kopen, alleen dan voor mezelf! De milk is zeer vloeibaar en wanneer je gaat smeren lijkt het olie, heerlijk is het! ‘

Bestel nu meteen bij uw online drogist! Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis. Veilig en vertrouwd, zoals u gewend bent van Drogisterij.net