Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

HG

HG ontwikkeld en levert de beste reinigingsproducten. Met het ruime assortiment aan producten is een oplossing te vinden voor ieder probleem. Hierdoor blijft je huis spik en span! Of het nu gaat om het schoonmaken van de, badkamer, keuken, het weghouden van insecten of iets anders. HG heeft voor elk huishoudelijk probleem een kwalitatieve oplossing!

Lees meer
Filteren
Prijs 1
Inhoud
Soort
Type
49 artikelen

HG: Doet wat het belooft

HG ontwikkeld en levert de beste reinigingsproducten. Met het ruime assortiment aan producten is een oplossing te vinden voor ieder probleem. Hierdoor blijft je huis spik en span! Of het nu gaat om het schoonmaken van de, badkamer, keuken, het weghouden van insecten of iets anders. HG heeft voor elk huishoudelijk probleem een kwalitatieve oplossing!

Woonkamer

Je brengt natuurlijk het meeste tijd door in de woon en slaapkamer. Daarom is het belangrijk dat deze schoon blijven. Met HG is dit geen enkel probleem.

HG Bekleding en Tapijtreiniger

Is het tapijt vies of wordt het wat groezelig? De HG Bekleding en Tapijtreiniger lost dit probleem zo op! Deze reiniger zorgt ervoor dat vezels in de bekleding weer schoon worden en laat daarnaast ook nog eens een beschermend laagje achter. Dus wil je graag dat je tapijt of bekleding er weer als nieuw uit gaa zien? Maak dan gebruik van HG Bekleding en Tapijtreiniger

HG Vlekkenspray Extra Sterk

Zit er een hardnekkige vlek op je meubels of tapijt? Met HG Vlekkenspray Extra Sterk ben je daar zo van af! De verrijking van actieve zuurstof zorgt ervoor dat deze vlekkenspray in staat om vervelende vlekken aan te pakken. Zo worden vuil en moeilijke vlekken aangepakt tot op de bodem. HG Vlekkenspray Extra Sterk is toepasbaar op nagenoeg alle soorten textiel.

HG Mierenpoeder

Voor mieren heeft HG ook een oplossing: HG Mierenpoeder. Mieren nemen deze korrels mee naar het nest, waardoor het hele nest uitsterft.

Badkamer en Toilet

Overal is het belangrijk om een hygiënisch huis te onderhouden, zo ook in het toilet en de badkamer. Met de producten van HG houdt je deze ruimtes heerlijk schoon!

HG Schimmelreiniger Schuimspray Sanitair

Heb je last van schimmel? Met de Schimmelreiniger Schuimspray Sanitair van HG is die schimmel verleden tijd! Deze spray vernietigd direct alle lelijke zwarte schimmel, vocht of weerplekken.

HG Kalkweg Schuimspray

De HG Kalkweg Schuimspray verwijdert kalkaanslag en zorgt ervoor dat je badkamer er prachtig uit blijft zien! Kalk zal langdurig verdwijnen en plaats maken voor een glanzend oppervlak.

Keuken

Voor een schone en werkende keuken heeft HG ook tal van producten. Hou je bijvoorbeeld van koffiedrinken? Zorg dat je koffie apparaat schoon en kalkvrij blijft met HG Ontkalker voor Senseo en Espresso apparaten. En een verstopte afvoer is zo verholpen met de HG Vloeibare Ontstopper. Heb je last van een hardnekkige verstopping? Gebruik dan HG Duo Ontstopper.

Kortom: HG heeft producten voor ieder probleem!

De voorbeelden die hier gegeven zijn, vormen maar een klein gedeelte van het uitgebreide assortiment van HG. Er is je nog veel meer te bieden! Van een ding kun je zeker zijn, met de producten van HG is je probleem zo verholpen. Hun motto is tenslotte niet voor niets: HG - doet wat het belooft!

Koop HG bij Drogisterij.net

Koop nu Online veilig en vertrouwd HG producten bij Drogisterij.net. Voor 22:00 uur bestellen betekend dat u het product de volgende dag al in huis heeft. HG bestel je het voordeligst bij Drogisterij.net. Er zijn steeds nieuwe aanbiedingen voor HG producten.

Best Verkochte Producten

  1. HG Schimmel- Vocht En Weerplekken Reiniger
  2. HG Tegen Urine Geur
  3. HG Kookplaat Reiniger Alledag
  4. HG Schimmelreiniger Schuimspray Sanitair
  5. HG Natuurstenen Aanrechtbladreiniger