Skip to content
Al meer dan 20 jaar dé online drogist van Nederland !

Vitaminen & voedingssupplementen

Drogisterij.net heeft een ruim assortiment aan Vitaminen en Voedingssupplementen. Vitaminen en Voedingssupplementen zijn een waardevolle toevoeging aan uw dagelijkse voeding.
Lees meer
Filteren
Merk
Prijs 1
Inhoud
Soort
Smaak
Kleur
Geur
Doelgroep
Type
Huidtype
Geschikt vanaf
Opties
Serie
788 producten

Drogisterij.net heeft een ruim assortiment aan Vitaminen en Voedingssupplementen. Vitaminen en Voedingssupplementen zijn een waardevolle toevoeging aan uw dagelijkse voeding. Er bestaan dertien verschillende soorten vitamines. Vitamine B1, B2, B3, B5, B5, B8, B11 en B12 zijn allemaal in water oplosbaar en zorgen voor het activeren van de natuurlijke energie in het lichaam. B-vitamines zijn erg belangrijk in onze stofwisseling. Naast de B-vitamines is ook vitamine C in water oplosbaar. vitamine C is de bekendste vitaminen en is in het lichaam nodig voor de vorming van bindweefsel, de opname van ijzer en het in stand houden van de weerstand. Zeker het in stand houden van de weerstand is essentieel. De vitamines die in water oplosbaar zijn komen voor in het vocht van voeding, en deze vitamines worden niet tot nauwelijks door het lichaam opgeslagen. Des te belangrijker dus om deze vitamines tot u te nemen!

Ook zijn er vier verschillende soorten vitamines in vet oplosbaar. Vitamine A, vitamine D, vitamine E en Vitamine K komen vooral voor in voedingsvetten. Vitamine A is van belang voor een normale groei, en gezond haar, nagels en goed werkende ogen. Vitamine D is nodig om calcium uit de voeding te halen en deze in het lichaam op te nemen. Vitamine D zorgt voor groei en het behouden van sterke botten en tanden. Vitamine E werkt als antioxidant en beschermt zo de cellen, bloedvaten, organen, ogen en weefsel. Voor een gezonde bloedstolling en bloedvaten, en voor sterke botten heeft je lichaam vitamine K nodig.

Al deze verschillende soorten vitaminen en voedingssupplementen kunt u kopen bij Drogisterij.net. Dagelijks heeft Drogisterij.net mooie aanbiedingen voor het kopen van Vitaminen en Voedingssupplementen. Bestel jouw Vitaminen en Voedingssupplementen nu voor 22:00, en je hebt jouw bestelling morgen al in huis!