Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Ga direct naar:

Item 1 of 5

Meest gestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

De klantenservice is op werkdagen per mail en telefonisch bereikbaar tussen 09:00 uur tot 16:30 uur.
Telefoonnummer: +31 97 010 206 025
E-mailadres: klantenservice@drogisterij.net

Wat zijn de bezorgkosten?

Verzendkosten Nederland: €4,99 bij bestellingen onder €35,-.
Verzendkosten België: €4,99 bij bestellingen onder €35,-.
Verzendkosten Duitsland: Voor iedere bestelling bedragen de verzendkosten €10,99.

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Wij verzenden je bestelling dezelfde dag als:
- Je voor 22:00 hebt besteld.
- Alle producten van je bestelling op voorraad zijn.
Dit geldt alleen voor afleveradressen in Nederland. 
Let op: indien er een aangepaste levertijd wordt vermeld, geldt een andere levertijd

Hoe kan ik mijn order annuleren?

Je kunt de bestelling annuleren door in de bevestigingsmail op 'order annuleren' te klikken. Daarnaast kan je dit ook doen in Mijn drogisterij.net. Meld je hiervoor aan bij Mijn Drogisterij.net met je e-mailadres en klik in het menu op 'Mijn bestellingen'. Hier zie je een overzicht van de huidige en/of eerdere bestellingen. Om een order te annuleren klik je onder de status op annuleren.

Uit welke betaalmethoden kan ik kiezen?

- Ideal

Alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland. Je kunt direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met jouw eigen bank.

- Creditcard

Drogisterij.net accepteert Visa, MasterCard en American Express. Mogelijk voor bestellingen binnen en buiten Nederland.

- Digitale accceptgiro

Met een digitale acceptgiro kun je de online bestelling achteraf betalen aan After-Pay.
After-Pay voert voor Drogisterij.net het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van After-Pay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen.

- Bankoverboeking / vooruitbetaling

Via e-mail krijg je betaalinstructies toegestuurd. Bij een vooruitbetaling verwerken wij de order zodra wij jouw betaling hebben ontvangen. Het duurt ongeveer 2 werkdagen voordat een vooruitbetaling bij ons verwerkt is. Vervolgens gelden de levertijden die op dat moment op de site vermeld staan.

- Paypal

Een online betaalservice die is gekoppeld aan jouw bankrekening of creditcard. PayPal maakt het geld direct over op de rekening van de Drogisterij.net. Met PayPal winkel je vertrouwd, jouw persoonlijke gegevens worden nooit aan de verkoper doorgegeven. Je hoeft er niet eens bank- of creditcardgegevens voor in te voeren. Voor het gebruik van PayPal rekenen wij een toeslag van 35 cent + 4,5%.

Wat zijn de bankgegevens van Drogisterij.net?

Om een betaling te doen vanuit het buitenland gebruik je de volgende gegevens. Wij willen je vriendelijk vragen bij de betaling altijd het ordernummer van jouw bestelling te vermelden, voor een spoedige afhandeling.

RABOBANK: 0361 3100 80
IBAN: NL29RABO 0361 3100 80
BIC/SWIFT?: RABONL2U
t.n.v. Drogisterij.net te Stellendam

K.v.K. 24297154
BTW nummer: NL814963936B01

Mag ik mijn bestelling retourneren?

Soms kan het zijn dat je aankoop toch niet helemaal is wat je ervan had verwacht, dan kan je het product naar Drogisterij.net terugsturen of ruilen.

Voorwaarden
Je hebt op aankopen een zichttermijn van 30 dagen.
- Het product moet ongebruikt en compleet zijn.
- Persoonlijke en Bederfelijke producten verzegeld (ongebruikt) retourneren.
- Retour formulier volledig invullen en meesturen.

Hoe kan ik retourneren?

Hoe kan ik retourneren?

Het pakket kunt u afgeven op een pakketpunt van Post NL. Dit is geheel kosteloos. U ontvangt dan een retourbewijs. Wij raden u aan om deze even goed te bewaren, tot u een bevestiging van verwerking heeft ontvangen.

Artikelen dienen ongeopend en ongebruikt te worden geretourneerd. Bij ontvangst van de goederen zullen deze hier uitvoerig op worden gecontroleerd. Voor hygiëne artikelen zoals Medela en erotische artikelen dient vooraf contact op te worden genomen met de klantenservice. Deze mogen niet zonder contact terug worden gestuurd.

lndien de order met ldeal/Paypal is betaald, wordt het bedrag automatisch aan u terug gestort. Dit kan na verwerking van uw retourzending een aantal werkdagen duren. Mocht u voor Afterpay hebben gekozen dan zal de factuur (gedeeltelijk) komen te vervallen.

Retourformulier Nederland
Retourformulier België

Mijn product is kapot bij ontvangst. Wat nu?

Als je een artikel ontvangt dat kapot is, willen we je verzoeken om zo spoedig mogelijk contact op te nemen met de klantenservice met vermelding van het ordernummer en de naam van het desbetreffende artikel. Wij zullen je klacht in behandeling nemen en indien nodig een vervangend product toesturen.

Drogisterij.net staat in voor de deugdelijkheid en bruikbaarheid van de producten. Mocht er onverhoopt iets defect gaan of het product voldoet niet aan de verwachtingen, neem dan contact met ons op. Daarnaast gelden op vele producten fabrieksgaranties. Deze garanties beperken de wettelijke conformiteits- en garantieregels niet. Wil je hierop aanspraak maken, neem dan contact met ons, of direct contact met de fabrikant op.

Waar kan ik mijn actiecode verzilveren?

Het verzilveren van een actiecode kan bij stap 3 in het bestelproces, onder de betaalmogelijkheden.

Waarom kan ik de Drogisterij.net app niet meer gebruiken?

Nu Drogisterij.net een nieuwe webshop heeft is de app niet meer bereikbaar. Onze mobiele website is verbeterd waardoor je ook makkelijk op zowel mobiel als tablet bij ons kunt winkelen.

Kan ik mijn elektrische apparaat retourneren?

Koop je een elektrisch apparaat bij ons? Dan mag je je ‘oude’ elektrische apparaat kosteloos naar ons terugsturen. Op die manier kunnen we het apparaat voor jou op een milieuvriendelijke manier verwerken en hoef je niet naar de milieustraat. Zorg ervoor dat het klein elektrisch apparaat geen vloeistoffen en vetten meer bevat. Verpak het tot een stevig pakket en vermeld het bestelnummer van je nieuwe artikel. 

Stuur je oude product naar: 

Drogisterij.net BV
Antwoordnummer 2300
3250 WB Stellendam

Natuurlijk kun je het product ook nog steeds naar de milieustraat brengen. 

Kan ik bestellen onder €15,-?

Het is bij ons helaas niet mogelijk bestellingen te plaatsen onder de €15,-.