Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Retourvoorwaarden

Moet ik retourkosten betalen?

Kosten retourneren
Neem contact op met de klantenservice om een retour aan te melden. De klantenservice is op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur via klantenservice@drogisterij.net en per telefoon op +31 850657251 bereikbaar.

Retourneren

Herroepingsrecht

Ik wil graag gebruik maken van mijn herroepingsrecht

Je hebt het recht om de overeenkomst binnen 14 dagen na ontvangst van je aankoop te ontbinden. Hiervoor kun je gebruik maken van het Modelformulier voor herroeping, maar dit is niet verplicht. Je kunt dit mailen naar klantenservice@drogisterij.net of schriftelijk of via post. Na ontbinding vragen wij je om de betreffende aankoop binnen 14 dagen te retourneren naar het adres op het modelformulier. Het retouradres is: Industrieweg 15, 9672 AP Winschoten. Dit kan zonder opgave van redenen. De kosten van de retourzending komen wel voor jouw eigen rekening.

Producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken zijn uitgesloten. Wanneer mogelijk ook graag andere producten met originele verpakking retourneren.

Wij betalen het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzend- en betaalkosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de herroepingsmededeling. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen, of tot het moment dat u aangetoond heeft deze te hebben opgestuurd. Je ontvangt het aankoopbedrag inclusief eventuele verzendkosten betaald voor de heenzending terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee je hebt betaald. Bij gebruik of beschadiging kunnen we kosten in rekening brengen voor de waardevermindering.

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.