Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Kneipp

Kneipp heeft lijnen voor bad, douche, bodycare, mannen en kids. Deze producten vallen weer in diverse geurlijnen zoals lavendel, amandelbloesem, patchoeli en mint-eucalyptus.

Lees meer
Filteren
Prijs 1
Inhoud
Soort
Smaak
Kleur
Geur
Doelgroep
Type
Huidtype
96 artikelen

Natuurlijk genieten  

In de 19e Eeuw ontdekte en onderzocht pastoor Sebastian Kneipp wat ervoor nodig is om gezond te leven en goed in je vel te zitten. Na vele jaren onderzoek en ervaring legde hij zijn theorieën vast in boeken en in 1891 droeg hij de rechten van al zijn kennis over aan zijn vriend, de apotheker Leonhard Oberhäußer. Hierbij gaf Kneipp Oberhäußer ook toestemming om producten te ontwikkelen met daarop zijn naam en afbeelding. De basis voor het merk Kneipp was gelegd. 
 
Leonard Oberhäußer heeft het gedachtengoed van Kneipp met veel toewijding en verantwoordelijkheid aangenomen. Ook in deze tijd hechten de medewerkers van de Kneipp waarde aan de geschiedenis en de filosofie van Kneipp. De vijf-pijlers-filosofie van Sebastian Kneipp is de 'Mission Statement' van het merk. 
 
De Kneipp filosofie is niet alleen de basis voor de producten. Het gehele productieproces vanaf de aankoop van grondstoffen tot de levering van eindproducten is in lijn met de ideeën van onze grondlegger. Bij elke stap is het doel om eerlijk, verantwoordelijk en ecologisch te handelen en te zorgen voor goede kwaliteit. Kneipp wil daarnaast ook een goede werkgever zijn voor zijn medewerkers. Dit resulteert in een uitgebreid assortiment met diverse producten. Zo heeft Kneipp lijnen voor bad, douche, bodycare, mannen en kids. Deze producten vallen weer in diverse geurlijnen zoals lavendel, amandelbloesem, patchoeli en mint-eucalyptus. 

 

In bad met Kneipp

Ontspanning is erg belangrijk in het dagelijks leven. Kneipp heeft verschillende bad oliën die jouw lichaam en geest tot rust brengen. De verschillende producten van Kneipp badolie hebben een eigen specifieke functie. Zo is de Kneipp badolie spieren Arnica speciaal voor de spieren. Het bevat het waardevolle arnica-extrect en natuurlijke etherische oliën uit cabreuva, rozemarijn en naaldbomen als een den, cypres en larix. Met warm water komt de ontspannende werking van deze badolie op spieren en gewrichten volledig tot zijn recht. Probeer Kneipp badolie nu voor de totale ontspanning voor lichaam en geest!  

Om je beleving in bad te verbeteren heeft Kneipp ook verschillende soorten Kneipp badschuim. Hiermee kan je heerlijk badderen en ontspan je nóg meer!  

 

Kneipp douche  

De Kneipp douche producten zijn heerlijk voor onder de douche en geven je de verfrissing die jij nodig hebt. Begin je dag goed met de Kneipp douche Mint Eucalyptus. Deze is heerlijk voor onder de douche. Het bevat een natuurlijke mint- en eucalyptusolie voor een fris gevoel en voor het verlichten van de verkoudheid.  

Naast volwassen besteed Kneipp ook aandacht aan kinderen. Zo kan de Kneipp Nature Kids Drakenkracht Shampoo & Douche een mooie shampoo zijn voor je stoere zoontje. Voor meisjes is er de Kneipp Nature Kids Shampoo And Douche Framboos. Deze betoverende geur framboos neemt kleine prinsessen mee naar een magische sprookjeswereld!  

Kneipp aanbieding 

Bekijk nu het hele Kneipp assortiment met korting op Kneipp douche foams, douchegels, shampoo’s en bodymilk. 

Bekijk het hele assortiment, vind jouw Kneipp aanbieding bij Drogisterij.net en bestel direct. Voor 22.00 uur besteld, morgen al in huis. Veilig en vertrouwd, zoals u van ons gewend bent.