Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Biodermal

Het is belangrijk om jezelf goed te verzorgen. Of het nu gaat om persoonlijke hygiëne, of puur om het uiterlijk, Biodermal heeft wat jij nodig hebt!

Lees meer
Filteren
Prijs 1
Inhoud
Soort
Type
Huidtype
Serie
58 artikelen

Biodermal bij Drogisterij.net

Een van de belangrijkste dingen wat persoonlijke hygiene betreft is natuurlijk lichaamsverzorging. Onder persoonlijke verzorging bij Biodermal bedoelen we Gezichtsverzorging, lichaamsverzorging en zonnebrand. Omdat uiterlijke verzorging belangrijk is maar jezelf ook een goed gevoel geeft, kun je ook anderen blij maken met Biodermal producten. Bestel Biodermal nu veilig en vertrouwd, bij Drogisterij.net! 

Biodermal Littekencreme 

De littekens die overblijven na een wond of acne kunnen als erg vervelend worden ervaren. Je kan je er erg onzeker door voelen. Biodermal helpt je graag met een effectieve littekencreme. De Biodermal Litteken creme hydrateert, verzacht en helpt zichtbaarheid van de littekens te vervagen. Het product is dermatologisch getest en is speciaal ontwikkeld om de zichtbaarheid van littekens te verminderen.  

Biodermal tegen puistjes en onzuiverheden

Bijna iedereen heeft er wel eens mee te maken gehad, puistjes en onzuiverheden op je gezicht, hals of misschien wel je rug. Dit is natuurlijk niet leuk en Biodermal kan voor jou de oplossing zijn voor een zuivere huid. Biodermal heeft verschillende producten die puistjes en onzuiverheden kunnen verhelpen. De Biodermal creme puistjes & onzuiverheden is een effectief product. Was eerst je gezicht met de Biodermal face gel. Vervolgens breng je de Biodermal creme aan op de onrustige delen van je huid. Deze creme heeft een effectieve werking zonder te irriteren of uit te drogen. 

Biodermal PCLE  

De Biodermal PLCE olie herstelt, verbeterd en beschermt de huid. Het helpt de zichtbaarheid van littekens en striae verminderen. Het product ondersteunt het normaal herstellend vermogen van de huid. 

Tip: breng het product 2 maal per dag aan en laat het goed intrekken. Gebruik het minimaal 3 maanden en breng het niet aan op open wondjes.  

Biodermal aftersun 

Na blootstelling van de zon kan je huid verbranden, uitdrogen of irriteren. Dit kan nodige pijn met zich meebrengen. Een aftersun kan verlichting bieden. De Biodermal After sun Gel-Creme Droge Huid is een aftersun creme die de huid direct kalmeert, hersteld en 24 uur lang hydrateerd. Na de blootstelling van de zon direct aanbrengen op een schone huid. 

Aanbieding Biodermal

Steeds weer nieuwe aanbiedingen binnen het assortiment van Biodermal. Bestel veilig en vertrouwd. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis. 
U koopt uw producten van Biodermal voordelig bij Drogisterij.net. Vind nu jouw Biodermal aanbieding bij Drogisterij.net.  

Speciale aandacht voor het product: Biodermal Oog Make-Up Remover. Een handige make-up remover geschikt voor gevoelige ogen en contactlensdragers.  

Bestel nu veilig en vertrouwd, bij Drogisterij.net!