Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Vitakruid

Vitakruid zet zich in voor het ontwikkelen van eersteklas voedingssupplementen die uw gezondheid optimaliseren en zorgen voor een betere vitaliteit.

Lees meer
Filteren
Prijs 1
Inhoud
Soort
Kleur
Doelgroep
Type
Serie
166 artikelen

Vitakruid

Vitakruid kopen

Kent u de voedingssupplementen al van het merk Vitakruid? Vitakruid zet zich in voor het ontwikkelen van eersteklas voedingssupplementen  die uw gezondheid optimaliseren en zorgen voor een betere vitaliteit. Bestel nu voordelig en vertrouwd bij Drogisterij.net! Voor 22.00 uur besteld, morgen al in huis!

Het assortiment van Vitakruid wordt telkens verbeterd met nieuwe wetenschappelijke visies. Er zijn verschillende soorten producten van Vitakruid voor verschillende problemen of ondersteuningspunten. Vitakruid biedt multivitaminen, vitamines B t/m D, antioxidanten en probiotica. Bekijk welk product bij u past!

Speciale aandacht voor het product: Vitakruid Atrimove 2 Pack .

Vitakruid Atrimove is het best beoordeelde product, met als laatste beoordeling: '5 sterren!' (door: Aneke)
Steeds weer nieuwe aanbiedingen van Vitakruid in de volgende categorieën: Menopauze en overgangVisolie en Vetzuren en Normaal.

Bestel direct bij Drogisterij.net! Voor 22.00 uur besteld, morgen al in huis! Veilig en vertrouwd door uw online drogist.