Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Dettol

Dettol heeft inmiddels al meer dan 80 jaar ervaring op het gebied van hygiëne. Zij is bij uitstek de expert wat betref hygiëne en reiniging.

Lees meer
Filteren
Prijs 1
Inhoud
Type
Geschikt vanaf
Serie
2 artikelen

Dettol heeft inmiddels al meer dan 80 jaar ervaring op het gebied van hygiëne. Zij is bij uitstek de expert wat betref hygiëne en reiniging. Hiermee helpt zij de gezondheid te beschermen van jou en je gezin. Dettol heeft een verzameling aan producten met een frisse geur voor in huis en voor persoonlijke hygiëne.

 

Lichaamsverzorging

Persoonlijke hygiene is ontzettend belangrijk, dat weet Dettol ook.

 • Dettol Vloeibare handzeep

De vloeibare handzepen zorgen voor een grondige reiniging van uw handen. Ze zijn in meerdere varianten te verkrijgen met ieder een heerlijke geur.  

 • Dettol Foam

Voor zachte en schone handen kan ook de Dettol Foam Cherry worden gebruikt. Het heeft een antibacteriële werking. Het pompje wordt ingedrukt en er komt gelijk een zachte en heerlijk geurende foam uit.

 • Dettol Zeeptablet

De Dettol Handzeep Orginal is al jaren toonaangevend. Het maakt de huis fris en schoon.

 • Dettol Handgel

De Dettol Handgel verfrist de handen en bevat geen parfum. Het formaat is makkelijk voor onderweg.

 

Schoonmaakmiddelen

Met de gedachte dat men gelukkiger is wanneer het huis helemaal schoon is heeft Dettol verschillende schoonmaakmiddelen voor het huishouden.

 • Allesreiniger

De allesreiniger om heel je huis mee te laten stralen. De Dettol Allesreinigers laten  het huis weer fris ruiken en verwijderen zonder moeite alle vuile sporen, voedselresten en vet. Er zijn verschillende frisse geuren zoals de katoenfris, citrus en blossom. Verkrijgbaar in een spray en vloeibaar.

 • Badkamer reiniger

Ook voor de badkamer kunt u rekenen op Dettol. De spray verwijdert de hardnekkige kalkaanslag gemakkelijk en laat een schitterende glans achter. Ook de mousse  zorgt voor een makkelijke en snelle reiniging van uw badkamer.

 • Wasmachine reiniger

Na het wassen blijven er restjes achter die zorgen voor geurtjes en vuil op je schone was. Door de wasmachine reiniger van Dettol minimaal twee keer per jaar te gebruiken wordt de wasmachine weer grondig gereinigd.

 

Best verkopende producten

 1. Dettol Vloeibare Handzeep Pomp Framboos
 2. Dettol Doekjes 2in1 Hygiënisch
 3. Dettol No Touch Aloë Vera
 4. Dettol Ontsmettingsmiddel 500 ml
 5. Dettol Huidspray

 

Dettol vloeibare Handzeep reinigt grondig de handen. De formule van framboos en granaatappel revitaliseert de huid. Daarbij heeft het een heerlijke geur. De Handzeep kan dagelijks gebruikt worden. De handzeep is dermatologisch getest.

 

Dettol 2in1 Hygiënische Doekjes zijn doekjes die handig zijn voor op reis dankzij het zakformaat. Het verfrist de handen en maakt ze hygiënisch schoon. De Dettol 2in1 Hygiënische Doekjes zijn dermatologisch getest.

Dit is een navulling voor de automatische zeepdispenser. De hygiënische zeeppomp hoeft u niet aan te raken maar deze lokaliseert automatisch de handen. De Aloë Vera heeft een frisse geur en een hydrateert de huid. De No Touch is dermatologisch getest.

Dettol Ontsmettingsmiddel is bedoeld voor het desinfecteren van de huid en wonden zoals beten, schaafwonden, insectenbeten etc. Verdun het ontsmettingsmiddel met water voor gebruik.
Dit ontsmettingsmiddel wordt ook op gynaecologisch gebied gebruikt voor desinfectie van de uitwendige huid. Het Dettol Ontsmettingsmiddel is te verkijrgen in 500 ml en 1000 ml

De spray van Dettol is ook een hardloper. Dit desinfecteert de huid en kleine verse wonden.  Spray niet meer dan 2 keer per wond en gebruik niet vaker dan eenmaal per 24 uur. De wondspray vlekt niet op kleding en prikt niet.

Aanbieding

 Drogisterij.net heeft ook scherpe aanbiedingen op Dettol. Deze vindt u hier.