Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Gezond en makkelijk afvallen zonder op dieet te gaan is mogelijk met de maaltijdshakes van Dieet Pro. Deze maaltijd vervangende shakes kunt u veilig en makkelijk gebruiken om uw buikvet te verminderen en gewicht te verlagen. De shakes zijn makkelijk te bereiden en komen in heerlijke smaken.

Lees meer
Filteren
Merk
Prijs 1
Inhoud
Soort
Smaak
Kleur
Geur
Doelgroep
Type
Huidtype
Geschikt vanaf
Opties
Serie
3900 artikelen

Dieet Pro Shakes

Wilt u gezond afvallen? Kies dan voor de maaltijdshakes van Dieet Pro. De shakes bevatten 18 gram langzaam verteerbaar eiwit waardoor je niet snel een hongergevoel krijgt. Naast de eiwitten bevatten de shakes van Dieet Pro vitaminen en mineralen waaronder vitaminen B2, B3, B5, B6 en B12. De shakes zijn vrijwel koolhydraatvrij, suikervrij en vetvrij en verkrijgbaar in heerlijke smaken zoals Chocolade, Aardbei en Vanille.

Met de eiwitrijke shakes van Dieet Pro hoeft u geen streng dieet te volgen. Dankzij de vitaminen, mineralen en eiwitten is de shake een gezonde en voedzame vervanging voor uw ontbijt en lunch. Vervang uw ontbijt en/of lunch door een shake en eet daarnaast de rest van de dag magere en gezonde tussendoortjes en uw avondeten. Op deze manier kunt u makkelijk afvallen door uw dagelijkse calorie inname te verminderen.

Besteld u bij Drogisterij.net dan kunt u profiteren van onze Dieet Pro aanbiedingen en besteld u voor 22:00 uur dan bezorgen wij uw bestelling  morgen thuis.