Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Supradyn Weerstand Mix Gummies

Geplaatst op 19-04-2022
Anna  -  Blogger

Een goede weerstand voor jong en oud begint bij jezelf

Je kent het wel, de R is weer in de maand of ‘het is koud dus je hebt meer vitamines nodig’. Allemaal fabeltjes. Of het nou vriest of dooit, winter is of je ligt juist te bakken in de zon, je lichaam heeft altijd vitaminen nodig. Die vitaminen spelen een belangrijke rol bij je spijsvertering, je immuunsysteem maar ook bij het aanmaken van bloedcellen. En dat gebeurt heus niet alleen in de winter, maar het hele jaar door.

Voldoende vitaminen helpt ook bij het in stand houden van een goede weerstand. Het beste is om met gezonde voeding je dagelijkse portie vitaminen binnen te krijgen, maar voor dagen dat het erbij inschiet, zijn er supplementen zoals Supradyn Weerstand Mix Gummies. Met daarin een extra portie vitamines C, D en zink.

Deze vitamines en mineralen ondersteunen je natuurlijke weerstand of immuunsysteem. De gummies bevatten een hoog gedoseerde formule en zijn makkelijk in te nemen en ook nog eens lekker.

Vitamine C

Vitamine C, de bekendste van allemaal en je kunt er eigenlijk nooit te veel van binnen krijgen! Vitamine C ondersteunt je immuunsysteem, maar heeft meer positieve eigenschappen. Zo activeert het ook de energie die van nature in je lichaam aanwezig is en kan op die manier helpen bij vermoeidheid.

Vitamine D

Vitamine D, ook wel bekend als de zonvitamine. Want je lichaam maakt zelf vitamine D aan, onder invloed van de zon op je huid. Op die manier krijg je al snel 2/3e van je vitamine D behoefte binnen. Die andere 1/3e moet uit voeding komen.

Zink

Net zoals de vitamines C en D, ondersteunt zink je weerstand. Maar het doet nog veel meer. Wist je dat zink goed is voor je nagels en je haar sterk houdt. Ook helpt het bij de verzorging van je huid van binnenuit. Je vindt zink in talloze producten, zoals vlees, zuivel, vis en peulvruchten.

Supradyn Weerstand Mix Gummies

De Weerstand Mix Gummies zijn lekker, gemakkelijk én voor het hele gezin. Elke pot bevat gummies met de smaken sinaasappel, aardbei en papaja.

Bekijk de Supradyn Weerstand Mix Gummies hier: https://www.drogisterij.net/supradyn-supradyn-weerstand-gummies-60-stuks-4057598015035.html

Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl. Supradyn Weerstand Mix Gummies kunnen gebruikt worden vanaf 4 jaar.

null

Bekijk Supradyn producten