Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Alfytal MultiMin basic (90vc)

Productomschrijving

MultiMin Basic BASALE MULTIMINERAAL ZONDER IJZER, KOPER EN JODIUM, 90 CAPSULES, VEGETARISCH

SAMENSTELLING

2 capsules (dagdosering) bevatten: per capsule:
Mineralen : % R.I.
Calcium (carbonaat) 250 mg 31 125 mg
Magnesium (oxide) 140 mg 37 70 mg
Kalium (chloride) 50 mg 2,5 25 mg
Zink (citraat) 5 mg 50 2,5 mg
Mangaan (gluconaat) 2 mg 100 1 mg
Borium (natriumboraat) 1 mg 0,5 mg
Selenium (l-selenomethionine) 50 µg 91 25 µg
Chroom (picolinaat) 40 µg 100 20 µg
Molybdeen (natriummolybdaat) 40 µg 80 20 µg
Plantenextract :
Bamboe-extract (bambusa arundinacea) 70%
levert silicium
10 mg 5 mg

R.I. = Referentie Inname

Hulpstoffen :Natuurlijk vulmiddel: amylum solani (aardappelzetmeel), Vegetarische capsule: hydroxypropylmethylcellulose.

Vrij van : gist, melk, lactose, kleur-, geur- en smaakstoffen, gluten en andere bekende allergenen.

Gebruik :1-2 capsules dagelijks bij de maaltijd, tenzij anders voorgeschreven. Dit is een modulair product. Gebruik hiernaast een passende multivitaminemodule en/of andere specifieke modules. Door de modulaire opbouw van deze serie supplementen beperkt u ongewenste overlappingen. Droog en koel bewaren, buiten bereik van kinderen. Niet geschikt voor kinderen onder de 10 jaar. Houdt u aan de (aanbevolen) dagelijkse dosering. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Verpakking bevat drooghoudzakje - niet voor consumptie.

Kenmerken :Een basale multimineraal zonder ijzer, koper en jodium. Derhalve uitermate geschikt voor mensen die geen extra ijzer mogen hebben (ijzerstapelingsziekte), of geen extra koper (koperstapeling – Ziekte van Wilson), of geen extra jodium (thyreotoxicose). Verder is extra ijzer niet aan te bevelen als er voldoende ijzer in het lichaam aanwezig is. Een hoog ijzergehalte kan pro-oxidatief werken en er zijn aanwijzingen dat dit weer kan leiden tot verhoogd risico op arteriosclerose. Vrouwen in de menopauze en mannen dienen terughoudend te zijn met het innemen van extra ijzer. Bloeddonors en vrouwen die munstrueren kunnen mogelijk beter een product met ijzer gebruiken (MultiMin Medium). Aan deze formule is bamboe-extract toegevoegd als bron van silicium. Bevat geen dierlijke ingrediënten, dus geschikt voor vegetariërs. Door het ontbreken van mogelijk allergene stoffen uitermate geschikt voor mensen met een (voedings)allergie. Goed slikbare capsule. Inhoud mag uit capsule worden gehaald.

Overige informatie over dit product

Merk
Alfytal
Artikelnummer
778653
EAN-code
8717524922016
Inhoud
90vc

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95