Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Alfytal Vitamine D3-1000 (90sft)

Productomschrijving

Vitamine D3-1000 / 25 µg

HOOGGEDOSEERDE NATUURLIJKE VITAMINE D3 (cholecalciferol) IN SOJAOLIE

SAMENSTELLING 1 capsule (dagdosering) bevat: % R.I.
Vitamines :
Vitamine D-3 (cholecalciferol) - natuurlijk, uit wolvet:
komt overeen met 1000 internationale eenheden (i.e.)
25 µg 500

R.I. = Referentie Inname

Hulpstoffen : Sojaolie (GMO-vrij), Capsule: gelatine, glycerine, gezuiverd water.

Gebruik : 1 capsule dagelijks bij een maaltijd, tenzij anders voorgeschreven. Bij ziekte en medicijngebruik een deskundige raadplegen. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk voor het behouden van een gezond leven. Attentie: niet geschikt voor kinderen t/m 10 jaar.  Droog en koel bewaren, buiten bereik van kinderen. Bevat drooghoudzakje – niet voor consumptie.

Vrij van : gist, melk, lactose, kleur-, geur- en smaakstoffen, gluten en andere bekende allergenen. Bevat SOJAolie.

Kenmerken : Vitamine D is een in vet oplosbare vitamine die we binnenkrijgen via voeding, maar ook in de huid wordt gevormd onder invloed van zonlicht. Bij beperkte blootstelling aan zonlicht is suppletie wenselijk. Vitamine D is van belang voor gezonde botten en tanden, het immuunsysteem, het celdelingsproces en de instandhouding van een normale werking van de spieren. Met name ouderen hebben behoefte aan extra vitamine D. Omdat vitamine D vetoplosbaar is, bestaat Alfytal D-1000 uit een oliegevulde capsule (softgel) voor een zo groot mogelijke effectiviteit. De EFSA (European Food Safety Authority) hanteert 100 µg  als veilige maximale dagdosis. Niet geschikt voor vegetariërs.

Overige informatie over dit product

Merk
Alfytal
Artikelnummer
898673
EAN-code
8717524923044
Inhoud
90sft

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95