Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Alfytal Omega-Fish 1000 (90ca)

Productomschrijving

Omega-Fish 1000


NATUURLIJKE, NIET VERESTERDE VISOLIE, 1000 MG, 90 CAPSULES


SAMENSTELLING


3 capsules (dagdosering) bevatten: % R.I.
Vetzuren:
Visolie in de natuurlijke triglyceridevorm, gezuiverd 3000 mg -
- waarvan EPA (eicosapentaeenzuur)   18%         = 540 mg
- waarvan DHA (docosahexaeenzuur)  12%        = 360 mg
totaal omega-3 vetzuren                 30%         = 900 mg*
Vitamines:
Vitamine E (d-alfa-tocoferol)(44,5 i.e.) 30 mg 250

Hulpstoffen: Gelatine (capsule), Glycerine, Water, Antioxidant: d-alfa-tocoferol (natuurlijke vit. E)


Vrij van: gist, melk, lactose, kleur-, geur- en smaakstoffen, gluten en meeste bekende allergenen.


Gebruik: 1 tot 3 capsules dagelijks bij de maaltijd, tenzij anders voorgeschreven. Oprispingen zijn meestal te voor-komen door de visolie in te nemen tijdens de maaltijd, zodat deze a.h.w. wordt ingepakt door de voeding. Nooit innemen met een lauwe of warme vloeistof.
Dit is een modulair product, dat past in de Alfytal modulesuppletielijn, maar is ook onafhankelijk daarvan te gebruiken. Door de modulaire opbouw van deze serie supplementen beperkt u ongewenste overlappingen. Droog en koel bewaren, buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement is geen vervanging van een volwaardige voeding. Verpakking bevat drooghoudzakje - niet voor consumptie.


Kenmerken:Omega-Fish 1000 is een pure, onbewerkte vorm van visolie welke een belangrijke bron is van omega-3 vetzuren. Deze premium-visolie wordt gemaakt uit verse zeevis, zoals sardines, ansjovis en makreel, gevangen in de Pacific. Omega-Fish 1000 bevat de natuurlijke triglycerides (tg) en niet de kunstmatig verkregen ethyl-esters zoals die vaak voorkomen in visolieproducten met een opgehoogd percentage omega-3 vet-zuren. Deze ethylesters zijn lichaamsvreemd en zullen eerst weer moeten worden omgezet in de voor ons bruikbare trigyceriden of vrije vetzuren. Natuurlijke vitamine E is toegevoegd als antioxidant. Bij het gebruik van ruime hoeveelheden vette vis en visolie is het aan te bevelen een antioxidantenformule als Oxi-Protector Medium te gebruiken. Meervoudig onverzadigde vetzuren hebben snel neiging tot oxideren (ranzig worden). Dit kan de gezondheidsvoordelen van visolie teniet doen: EPA en DHA dragen bij tot de normale werking van het hart. DHA draagt bij tot de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen en een normale hersenfunctie.


*) De door de EFSA (European Food Safety Authority) voorgestelde Label Reference Intake Value voor
   omega-3 vetzuren EPA/DHA is 250 mg.

Overige informatie over dit product

Merk
Alfytal
Artikelnummer
778659
EAN-code
8717524924027
Inhoud
90ca

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95