Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

<h2>Weight Care Drogisterij.net</h2>Succesvol afvallen met Weight Care! Shakes, repen en nog veel meer. Ontdek de heerlijke recepten van Weight Care.

Lees meer
Filteren
Merk
Prijs 1
Inhoud
Soort
Smaak
Kleur
Geur
Doelgroep
Type
Huidtype
Geschikt vanaf
Opties
Serie
10000 artikelen

Weight Care

Weight Care Drogisterij.net

Succesvol afvallen met Weight Care! Shakes, repen en nog veel meer. Ontdek de heerlijke recepten van Weight Care.

Gezond afvallen wordt een stuk makkelijker met de producten van Weight Care. Afhankelijk van je doel vervang je één of twee maaltijden per dag door de Weight Care maaltijdvervangers. Hierbij kun je kiezen uit drinkmaaltijden, muesli, maaltijdrepen, kant-en-klare dranken of kant-en-klare maaltijden. Weight Care heeft een hoop verschillende producten om zo op een gezonde en lekkere manier af te vallen met genoeg afwisseling. Behoefte aan een steuntje in de rug? Volg dan het ABC-plan of het 5 daagse minikuur pakket van Weight Care. Probeer ook eens de heerlijke recepten van Weight Care voor nog meer variatie.

De maaltijdrepen van weight Care hebben een grote variatie aan smaken en bevatten essentiële vitaminen en mineralen om als gezonde vervanger voor je ontbijt of lunch te dienen. 

De eiwitrijke Weight Care maaltijdshakes van komen eveneens in vele smaken en bevatten de nodige voedingstoffen om je ontbijt en lunch te vervangen. Door de lage hoeveelheid calorieën per shake en het gemak van het voorbereiden wordt afslanken makkelijk gemaakt.

Bekijk onze Weight Care product aanbiedingen in de categorieën Maaltijdrepen, Maaltijdpakketten en Maaltijdshakes en Pudding.

Bestel producten van Weight Care voordelig bij Drogisterij.net. Meer informatie over Weight Care vind je op Weight Care