Skip to content
Al meer dan 20 jaar dé online drogist van Nederland !

Vitortho

Filteren
Prijs 1
Inhoud
Soort
Type
12 producten

Vitortho

Vitortho kopen

Bestel veilig en vertrouwd. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis.
U koopt uw producten van Vitortho voordelig bij Drogisterij.net.
Steeds weer de beste aanbiedingen van de producten van Vitortho in de categorieën: Adem, Diversen en Overige voedingssupplementen.

VitOrtho helpt

Ook vegetariërs en veganisten

De mens wordt over het algemeen gezien als een omnivoor, een alleseter die zowel plantaardig als dierlijk voedsel kan eten. De laatste jaren kiezen echter steeds meer mensen ervoor om de consumptie van vlees en/of vis te verminderen (flexitariërs), geheel te vermijden (vegetariërs), of zelfs alle dierlijke producten af te zweren (veganisten).

Hoe gezond is een vegetarisch of een veganistisch voedingspatroon nu eigenlijk? Vegetariërs en veganisten eten relatief veel groente, fruit, peulen, noten en granen. Deze voeding levert relatief veel koolhydraten, vezels en  verschillende vitaminen en mineralen, maar weinig eiwitten, verzadigd vet, vitamine A en B12 en zink. Veganisten hebben bovendien een geringe inname van calcium, vitamine D en een te verwaarlozen inname van vitamine B12. Daarnaast is er vaak geen goede balans tussen omega-3 en omega-6 vetzuren.

VitOrtho helpt! Gezondheid is onze motivatie. Wij leggen de focus op onze voedingssupplementen als onderdeel van een gezonde leefstijl, wetende dat een gezonde leefstijl preventief en als geneeskunde de nodige effecten laat zien. Wij helpen door mensen te inspireren en te motiveren richting een gezonde leefstijl, door te blijven ontwikkelen en bovenal: wij helpen met onze producten.

Deze lijn voedingssupplementen is perfect afgestemd op de voedingspatronen van vegetariërs en veganisten en biedt de optimale aanvulling van nutriënten die juist zij extra kunnen gebruiken. Wist u trouwens dat ruim 70% van ons assortiment geschikt is voor vegetariërs en/of veganisten? Let op de symbolen op onze verpakkingen en op www.vitortho.nl.