Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Vaderdag 2022 

De derde zondag van de maand juni, de dag ter ere van alle vaders. Bij Drogisterij.net vinden we Vaderdag erg speciaal en we zetten dan ook graag alle vaders in het zonnetje. Vind samen met ons een vaderdag cadeau waarvan je vader echt blij wordt!  

Voor de sportieve vaders heeft Drogisterij.net een breed fitness assortiment. Verwen je vader met een fitnessmat of met de weerstandsbanden waarmee hij kan werken aan zijn fitnessdoelen. Binnen de dagelijkse verzorging hebben we heerlijke parfum en scheerproducten.  

Voor het scheren hebben we verschillende scheermesjes en scheergel van topmerken als Gillette, Nivea en Wilkinson. Voor de optimale baardverzorging heeft onder andere Tabac ook geschikte baardverzorgingsproducten. Als je vader van een dagelijkse parfum of aftershave na het scheren houdt zijn merken als Davidoff, Jean Paul Gaultier of Fresh Up echte aanraders.  

Als je echt niet weet wat je aan je vader wil geven heeft Drogisterij.net verschillende geschenksets waarmee je jouw vader goed kan verrassen. Wat geef jij op 19 juni aan je vader?