Skip to content
Al meer dan 20 jaar dé online drogist van Nederland !

Therme

Bent u op zoek naar producten die u intens laten genieten van wereldse spa- en wellnessculturen? Therme biedt rijke producten die geïnspireerd zijn op de natuur, wereldwijd.
Lees meer
Filteren
Prijs 1
Inhoud
Soort
Smaak
Kleur
Geur
Type
Huidtype
Serie
106 producten

Therme

Therme kopen

Bent u op zoek naar producten die u intens laten genieten van wereldse spa- en wellnessculturen? Therme biedt rijke producten die geïnspireerd zijn op de natuur, wereldwijd. Bij Drogisterij.net besteld u voor 22.00 uur en heeft u het morgen al in huis! Bekijk nu het assortiment bij uw drogist.

De producten van Therme zijn geïnspireerd door eeuwenoude tradities van over de hele wereld. Alle bijzondere ingrediënten uit de verschillende werelddelen zijn meegenomen in het ruime assortiment van Therme. Het assortiment bestaat uit verzorgende en luxe producten om u optimaal te laten genieten van de verschillende werelden. Ontdek nu de geurstokjes, body mist, shampoo en douchegel en nog veel meer.

Speciale aandacht voor het product: Therme Deodorant Deocreme Anti Transpirerend Sensitive .

Therme Ylang Ylang Massageolie Flower Of Philippines is het best beoordeelde product 
, met als laatste beoordeling: 'Ruikt heerlijk en is gemakkelijk te doseren dankzij de spray. Wel jammer dat je de olie daardoor weer niet kunt opwarmen' (door: Naomi)
Steeds weer nieuwe aanbiedingen van Therme in de volgende categorieën: Scrub MaskerVloeibaar en Anti transpiratie.

Bestel nu veilig en vertrouwd, bij Drogisterij.net!