Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Swiffer

Swiffer houdt net als ons van schoon. Het merk dat als sinds 1999 bestaat is een bekende naam onder de schoonmaakmiddelen. Swiffer zorgt ervoor dat u tot in de kleinste hoekjes komt!

Lees meer
Filteren
Merk
Prijs 1
Inhoud
Soort
Smaak
Kleur
Geur
Doelgroep
Type
Huidtype
Geschikt vanaf
Opties
Serie
10000 artikelen

Swiffer

Swiffer houdt net als ons van schoon. Het merk dat als sinds 1999 bestaat is een bekende naam onder de schoonmaakmiddelen. Swiffer zorgt ervoor dat u tot in de kleinste hoekjes komt!

Ontdek onze populaire producten:

  • Duster
  • Duster XXL
  • Doekjes

 

Duster

Een hele bekende onder Swiffer is de Swiffer Duster. Deze vangt en houdt stof, haar en allergenen vast; van zowel huisstofmijten als van katten en honden. Dit komt door de vele pluizige vezels waar alle stof aan vast gaat plakken. De vezels zijn flexibel en bewegen mee tot in de kleinste hoekjes. Doordat de vezels het stof vasthouden kunt u met een gerust hart de rest van het huis schoonmaken zonder het stof te verspreiden. En zijn die vezels eenmaal vuil dan zijn deze gemakkelijk te vervangen met de Swiffer navulling.

Duster XXL

De Swiffer Duster XXL doet precies hetzelfde maar kan worden uitgeschoven tot 90cm. Zo kunnen de hoge, lage of smalle plekken waar u niet gemakkelijk bij kunt ook worden bereikt. De Duster XXL heeft een flexibele kop die in vier richtingen kan worden gedraaid en vastgezet. Stof kan zich nergens meer verbergen voor de Duster XXL. Ook de Duster XXL stofdoekjes zijn te vervangen met de Swiffer navulling.

Doekjes

De klassieke doekjes voor de vloerwissers mogen niet ontbreken in de schoonmaakkast.  De Swiffers droge doekjes vangen het vuil, stof en haar op de vloer en houden het vast. De doekjes kunnen gebruikt worden voor elk type oppervlak.

De doekjes zijn ook te verkrijgen in de natte variant met een vuil oplossende vloeistof, de Swiffer Vloerdoekjes Nat. Hiermee kan de vloer worden gedweild, ook ideaal voor de badkamer en het toilet.  De natte vloerdoekjes zijn ook veilig te gebruiken op houten vloeren. 

Aanbieding

Drogisterij.net biedt een ruim assortiment aan Swiffer producten én heeft vaak leuke aanbiedingen om het schoonmaken iets voordeliger te maken. Klik hier voor de aanbiedingen van Swiffer. Bestel de producten van Swiffer nu voordelig en vertrouwd op Drogisterij.net. Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis! Alle producten die wij in ons assortiment hebben vindt u hier.

 

Swiffer kopen

'Swiffer Starterkit Maxi' is het best verkochte product. 50% Mannen met een gemiddelde leeftijd van 55 jaar en 50% Vrouwen met een gemiddelde leeftijd van 23 jaar kopen dit product.

Het best beoordeelde product is 'Swiffer Starterkit Dust Xxl'.
Ano zei hierover: 'Licht en makkelijk in het gebruik en de stof word opgenomen in plaats van verplaatst.'