Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Sensodyne

Bestel veilig en vertrouwd. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis. U koopt uw producten van Sensodyne voordelig bij Drogisterij.net. Steeds weer de beste aanbiedingen.

Lees meer
Filteren
Prijs 1
Inhoud
Soort
Smaak
Kleur
Serie
32 artikelen

Een toekomst zonder gevoelige tanden

Sensodyne is het nummer 1 tandpasta merk van Nederland. Sensodyne helpt met het verlichten van gevoelige tanden. Ze streven dan ook naar een toekomst zonder gevoelige tanden.  

Een goede manier om gevoelige tanden te voorkomen, is een correcte mondhygiëne. Ook een bezoek aan de tandarts is verstandig. De producten van Sensodyne maken je mondhygiëne compleet met verschillende tandpasta's, tandenborstels en mondwater.  

Sensodyne tandenborstel

Sensodyne heeft mooie tandenborstels voor de verzorging van jouw gebit. Voor mensen met erg gevoelige tanden is er de Sensodyne Repair & protect tandenborstel. Deze is extra zacht en dus geschikt voor de gevoelige tanden. Er wordt door tandartsen geadviseerd deze elke 3 maanden te vervangen. Met deze borstel ervaar jij een nieuwe poets beleving. 

Sensodyne tandpasta  

Sensodyne biedt een complete serie producten aan voor jouw tanden en dus ook Sensodyne tandpasta. Elk product is aangepast op een unieke gevoeligheid van de tanden.  

Hecht u waarde aan witte tanden? Dan kan de Sensodyne Proglasur Tandpasta Gentle Whitening een geschikt product voor u zijn. Dit product helpt bij het beschermen tegen de gevolgen van de dagelijkse zuren. Hiernaast brengt het de natuurlijke witheid terug.  

Aanbevolen: de Sensodyne Tandpasta Fresh Mint. Een effectieve tandpasta met een sterkte pepermuntsmaak. Deze tandpasta biedt bescherming en verlichting aan je gevoelige tanden. Hiernaast bevat deze tandpasta fluoride om gaatjes te voorkomen. 

Aanbevolen: de Sensodyne Tandpasta Rapid Relief Whitening. Deze tandpasta beschermt uw tanden en legt een laagje over de gevoelige plekken, zodat poetsen aangenamer wordt. Bovendien worden je tanden witter bij regelmatig gebruik.  

Sensodyne mondwater

Ook biedt Sensodyne een mondwater aan die zorgt voor verlichting bij gevoelige tanden. De Sensodyne Mondwater Fresh And Cool zorgt dag in en dag uit voor een langdurige bescherming bij gevoelige tanden, het versterkt de tanden, geeft een schoon gevoel en verfrist de adem. 

Sensodyne aanbieding

Bestel veilig en vertrouwd. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis. 
U koopt uw producten van Sensodyne voordelig bij Drogisterij.net. 
Steeds weer de beste aanbiedingen van de producten van Sensodyne in de categorieën: Tandenborstel, Tandpasta en Overige mondverzorging. Bekijk het assortiment en ontdek nu zelf een mooie Sensodyne aanbieding!  

Het best beoordeelde product is 'Sensodyne Tandpasta Proglasur White', met als laatste beoordeling: 'De duurste tandpasta die je kan kopen maar stiekem ook de beste, ideaal tegen tanderosie, verhardt het tandglazuur en een laagje whitening. Je krijgt veel maar je betaalt er ook aardig wat voor.

Het meest verkochte product van Sensodyne is: Sensodyne Tandpasta Proglasur White. Dit wordt gekocht door 52% Vrouwen met een gemiddelde leeftijd van 45 jaar en 48% Mannen met een gemiddelde leeftijd van 41 jaar. 

Meer informatie over Sensodyne vind je op Sensodyne