Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Old Spice

Old Spice biedt producten aan voor lichamelijke zorg. Procter & Gamble is de producent van deze producten. Koop de producten van Old Spice nu het voordeligst bij Drogisterij.net.

Lees meer
Filteren
Prijs 1
Inhoud
Geur
Type
Serie
2 artikelen

Het merk Old spice

Old Spice startte onder leiding van William Lightfoot Schulz in 1937 met de productie van zijn eerste parfum voor vrouwen. Al snel werd het assortiment uitgebreid met scheerzeep en aftershave voor heren. De producten worden verdeeld in drie lijnen; high endurence als basislijn, classic met de originele geur en red zone als exclusieve lijn. Met de rood verpakte Old Spice producten ruik je gedurende de hele dag fris! 

Old Spice Douche

Old Spice biedt de Old Spice Original Showergel Man aan als douchegel. De heerlijke frisse geur van deze douchegel is gedurende de hele dag te ruiken en is bovendien onze bestseller. Met deze geur ruikt u net even wat sensueler dan anderen! 

Old Spice Deodorant

Met de Old Spice deodorant Deospray Body Original begin je jouw dag verfrissend. De geur van Old Spice is een tijdloze geur voor echte mannen. Deze deodorant zorgt 24 uur lang voor bescherming en houdt de huid in een natuurlijke balans. 

Old Spice Deo stick 

De Old spice deo sticks zijn erg gemakkelijk en weten precies wat jij wilt. Gemakkelijk op te doen en het geeft jou de verfrissing die jij nodig hebt. De heerlijke geur van de Old Spice Deodorant Deoroller Citron maakt je onvergetelijk, alsof je het middelpunt van de wereld bent. Deze deodorant beschermt je 48 uur tegen zweten en een slechte geur.    

Old spice aanbieding  

'Old Spice Deodorant Deospray Original Man' is het bestverkochte product. 73% mannen met een gemiddelde leeftijd van 46 jaar en 27% vrouwen met een gemiddelde leeftijd van 45 jaar kopen dit product. 

Koop de producten van Old Spice nu het voordeligst bij Drogisterij.net. 
Steeds weer nieuwe aanbiedingen van Old Spice in verschillende productcategorieën.  
Bestel veilig en vertrouwd. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis. 
Meer informatie is te vinden op de website van Old Spice.