Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Tampons van Ob

Tussen de leeftijd 12-50 krijgt elke vrouw 1 keer per maand hun menstruatie. De menstruatiecyclus is een constant proces in de baarmoeder dat ervoor zorgt dat u vruchtbaar bent. Tampons helpen tijdens de menstruatie tegen belemmeringen.
Lees meer
Filteren
Prijs 1
Inhoud
3 artikelen

Wat is een tampon?

Tussen de leeftijd 12-50 krijgt elke vrouw 1 keer per maand hun menstruatie. De menstruatiecyclus is een constant proces in de baarmoeder dat ervoor zorgt dat u vruchtbaar bent. Hoewel dit iets positiefs is, is het vaak ook ongemakkelijk voor vrouwen. Voor het gemak van vrouwen zijn er producten die het menstruatiebloed opvangen op een hygiënische manier als maandverband, inlegkruisjes en tampons.  

Een tampon is een langwerpig katoenen object dat speciaal bedacht is om menstruatiebloed op te vangen zonder dat u met een maanverbandje in uw ondergoed hoeft te lopen. Veel vrouwen vinden dit fijner en voelen zich er schoner bij. Drogisterij.net heeft een groot assortiment aan tampons van verschillende merken in alle soorten en maten. 

Hoe gebruik je een tampon?

Aan de onderkant van de tampon zit meestal een klein touwtje. U kunt het best op uw hurken gaan zitten en de tampon dan voorzichtig inbrengen met de kant waar het touwtje zit naar beneden. Als het goed is zou u de tampon niet moeten voelen als hij aangebracht is. Op het begin is het wat lastiger en kan het een paar keer duren voordat het goed lukt. U zou de tampons ongeveer om de 4 uur moeten verwisselen. 

Tampons met inbrenghuls

Om tampons op een schone en gemakkelijke manier in te brengen zijn er speciale tampons met inbrenghuls of een tampon met applicator. Dit is een soort van hulpmiddeltje om de tampon in te brengen. Deze zijn tampon applicator is gemaakt van plastic of karton. In ons assortiment zijn er verschillende merken tampons met inbrenghuls. Bekijk bijvoorbeeld de tampons OB pagina! OB bevat momenteel hoge kortingen. 

Daarnaast bieden wij ook andere merken aan zoals Beppy, Gynotex, Joy Division, Kotex, Scala en Tampax. 

Tampons aanbiedingen

Dus wil jij een op een prettige manier door de menstruatieperiode heen komen? Neem dan een kijkje in ons assortiment. Wanneer je voor 22:00 uur besteld, heb je de bestelling de volgende dag al in huis. Bestel daarom veilig en vertrouwd op Drogisterij.net. Nu allerlei aanbiedingen binnen de categorie tampons!