Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Ob Tampons extra protect normal (16st)

Productomschrijving

De o.b.® ExtraProtect Normal-tampons voor gemiddelde tot zwaardere menstruatiedagen combineren twee toonaangevende tampontechnologieën en bieden de ultieme l bescherming tegen lekken (binnen het o.b.®-assortiment). De extra beschermingsvleugels ontplooien zich voorzichtig om vocht op te vangen dat bij gewone tampons soms ontsnapt. De unieke Dynamic Fit™-technologie met gebogen groeven helpt het vocht efficiënt verdelen in de kern van de tampon. Bovendien zijn de o.b.® ExtraProtect-tampons gynaecologisch getest, bevatten een 100% plantaardige kern en zijn vrij van schadelijke chemicaliën, chloorbleekmiddel en parfum.

• Met extra beschermende vleugels en Dynamic Fit™-technologie voor 100% bescherming tegen lekken en een schoon en beschermd gevoel dag en nacht.
• Karton uit verantwoorde bronnen zoals gerecycleerd karton (minstens 75%). We maken gebruik van 100% hernieuwbare energie in onze voornaamste productiefaciliteit.

Gebruik
o.b.® ExtraProtect Normal tampons zijn geschikt voor de gemiddelde tot zware menstruatiedagen.

Overige informatie over dit product

Merk
Ob
Artikelnummer
231682
EAN-code
3574661591667
Inhoud
16st

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95