Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Jordan Tandenborstel Green Clean Kids Extra Soft

Productomschrijving

Deze Jordan Green Clean Kids Tandenborstel is perfect voor de milieubewuste ouder. De tandenborstel heeft een modern design, ergonomische handgreep en hoogwaardige borstelharen. De Jordan Green Clean combineert een geweldige functionaliteit met duurzame materialen:
• Goed voor de planeet: al het materiaaal is zorgvuldig geselecteerd met het oog op het mileu. Niets wordt aan het toeval overgelaten.
• Superieure functionaliteit: duurzaamheid wordt gecombineerd met perfecte functionaliteit waardoor je het beste van beide werelden hebt.

De handtandenborstel is perfect voor kinderen van 5 tot 10 jaar. Wanneer permanente tanden beginnen te komen, is het goed voor kinderen om te wennen aan meer volwassen, tandheelkundige producten.

Duurzame tandenborstel
Het handvat is gemaakt van 100% gerecycled plastic, de borstelharen zijn gemaakt van van 100% biologisch materiaal. De verpakking is gemaakt van 100% gerecycled papier. De tandenborstel heeft een FSC-gecertificeerd label.

EAN(s): 7046110031643

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
1200552
EAN-code
7046110031643
Inhoud
Stuk

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 35,- € 4,99
Nederland, besteding vanaf € 35,- Gratis
België, besteding tot € 35,- € 4,99
België, besteding vanaf € 35,- Gratis
Duitsland € 12,99