Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Zantac

Filteren
Prijs 1
Inhoud
Soort
Aanbieding
Type
2 producten
<

Zantac

Austrlian Gold Zonnebrand

Zantac

Zantac wordt gebruikt om zweren in de buik en ingewanden te behandelen en om te voorkomen dat deze later terugkomen. Zantac verminderd de hoeveelheden zuur die je maag produceerd. Zantac helpt bij chronische hoest, buikpijn, maagzuur en moeilijk slikken.

Soorten Zantac

Zantac Redugas

Zantac Redugas is Zantac in de vorm van een pil. Neem dit medicijn met een glas water. Zantac Redugas verlicht snel spanning en vermindert het gasvorming. Ook zorgt het voor een snelle verlichting van van een opgeblazen gevoel en zorgt het ervoor dat de natuurlijke darmflora weer herstelt.

Zantac Diasolve Bruistabletten

Zantac Diasolve Bruistabletten helpt bij diarree. Verder beschermd het de darmwand en vermindert het krampen. Tekorten aan vocht en zout worden door dit middel ook aangevuld. Laat het tablet uiteenvallen in een glas water en wacht daarna tot het is uitgebruist. Drink dan het glas leeg.

Zantac Snel Kauwtabletten

Voor mensen die last hebben van brandend maagzuur en zure opspring zijn er Zantac Snel Kauwtabletten. Deze tabletten werken snel en bieden langdurig bescherming tegen brandend maagzuur. Kauw de tabletten goed nadat je ze inneemt.

Gebruik

Voor de beste resultaten moet Zantac regelmatig ingenomen worden. Vaak wordt aangeraden Zantac 1 of 2 keer per dag te nemen. Probeer Zantac ook altijd op dezelfde tijdstippen te nemen.

Als je lang Zantac hebt gebruikt en wilt gaan stoppen is het verstandig dit langzaam af te bouwen. Als je langer dan 8 weken Zantac gebruikt hebt, kun je dit gebruik het beste in 2 à 3 weken afbouwen.

Zantac aanbieding

Bestel voor 22:00 uur besteld, morgen in huis.
veilig en vertrouwd!
Bestel producten van Zantac voordelig bij Drogisterij.net.
Altijd scherpe aanbiedingen.

Speciale aandacht voor het product: Zantac Tabletten 75mg .

Zantac Tabletten 75mg is het best beoordeelde product
, met als laatste beoordeling: 'Zantac is echt het allerbeste middel tegen maagzuur. Jammer dat het zo prijzig is maar het werkt geweldig en ook nog eens supersnel én gedurende lange tijd.' (door: Peter)
Steeds weer nieuwe aanbiedingen van Zantac in de volgende categorieën: Diverse.