Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Wilkinson

Bestel producten van Wilkinson voordelig bij Drogisterij.net. Wilkinson is de specialist in scheerartikelen en overige lichaamsverzorging voor mannen en vrouwen.

Lees meer
Filteren
Prijs 1
Inhoud
Soort
Huidtype
Serie
4 artikelen

Historische kracht

Na dat Wilkinson 100 jaar zwaarden en pistolen heeft gefabriceerd, begonnen ze in 1889 met de productie van scheermesjes. In 1962 start Wilkinson een revolutionaire ontwikkeling binnen de technologie van de scheermesjes. Ze brengen dan ook de eerste mesjes met drievoudig gecoate mesjes op de markt. Tegenwoordig is Wilkinson niet meer weg te denken binnen de scheermarkt. 

Wilkinson scheermesjes

De scheermesjes van Wilkinson helpen bij het verminderen van huidirritatie en geven een hydraterend effect. Dit resulteert altijd tot een zijdezachte huid.  

Voor een optimaal scheerresultaat zijn de Wilkinson Sword Quattro Scheermesjes zeer geschikt. Met deze Wilkinson scheermesjes zult u nooit meer last hebben verschillende huidirritaties en vervelende scheerwondjes.  

Wilkinson scheerapparaat  

Wilkinson heeft handige scheerapparaten waarmee jij kan scheren als nooit tevoren. Verbeter jouw scheerervaring met de producten van Wilkinson.  

Je looks verzorgen, verbeteren en daarnaast nog een zijdezachte huid krijgen kan met de Wilkinson Sword Hydro 5 Power Select Scheerapparaat. Dit scheerapparaat geeft je dankzij 3 power (tril)standen een betere scheerervaring. De mesjes verminderen wrijving van de huid en zorgen voor minder irritatie. Dankzij het gelreservoir in de mesjes hydrateert de huid. Hiernaast bevat deze gel Aloë Vera om irritatie te voorkomen.  

Een droge huid 

Een droge huid kan als erg vervelend worden ervaren. Ook na het scheren hebben mensen regelmatig last van een droge huid. De wilkinson Intuition Ultra Moisture Shea Butter Apparaat + 1 mesje verwijdert haartjes op een zachte manier. Dit scheermes bevat een zachte crèmezeep met sheaboter die de huid heerlijk hydrateert. Scheergel- of schuim kan je tijdens het scheren zelfs achterwegen laten. Perfect voor het scheren van de benen!  

Tips bij het scheren

Het kan regelmatig voorkomen dat je moeite hebt bij het verzorgen van je baard. De volgende tips kunnen ervoor zorgen dat jij, jouw perfecte scheersysteem ontdekt.  

Kam altijd je baard mee met de groeirichting van de haren. Hiervoor behoud je de vorm van je baard en hiernaast laten de afgestorven huidcellen los van de huid.  

Als je stoppels hebt en hiervan af wilt om er netter uit te zien kan de volgende tip een uitkomst bieden: Scheer je baard tot net onder je adamsappel in een gedraaide halve cirkel. Zo heb je een nette rechte lijn als je voor je uit kijkt. De Wilkinson Intuition Dry Skin Scheermesjes kunnen je hier bij helpen. Deze mesjes verzorgen uw huid optimaal en zorgen ervoor dat uw huid zijdezacht aanvoelt. 

Zorg ervoor dat je jouw baardharen om de paar dagen trimt. Zo ziet je baard er direct veel beter uit! 

Wilkinson aanbieding 

Steeds weer nieuwe aanbiedingen van Wilkinson in de volgende categorieën: Voetverzorging, Scheerschuim en Handmatig Scheerapparaat. De Wilkinson aanbiedingen vindt u bij uw favoriete drogist! 
Bestel producten van Wilkinson voordelig bij Drogisterij.net. Meer informatie over Wilkinson vind je op Wilkinson 

Bestel voor 22:00 uur besteld, morgen in huis. 
Veilig en vertrouwd!