Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Weleda Granaatappel verstevigende dagcreme (30ml)

Productomschrijving

<p><b>Verstevigende Dagcrème</b></p> <p>Antioxidatieve verzorging met granaatappel. Voor de 40+ huid.</p> <ul> <li>Verstevigt de huid en verzacht rimpels</li> <li>Verbetert de elasticiteit en spankracht</li> <li>100% natuurlijk </li> </ul> <p><b>Granaatappel</b></p> <p>De granaatappel is niet alleen erg gezond om te eten, maar vormt ook een uitstekende bron van antioxidanten voor natuurlijke verzorgingsproducten voor de rijpere huid. <p>Deze antioxidatieve dagcrème met granaatappelpitolie stimuleert de celvernieuwing, verstevigt de huid en verzacht rimpels. Verbetert de elasticiteit en spankracht van de huid. Resultaat: de huid is steviger en gladder en krijgt een frisse en gezonde uitstraling. Met bewezen resultaat.</p> <p>Granaatappel Gezichtsverzorging met kostbare antioxidatieve eigenschappen, beschermt tegen vrije radicalen. Ondersteunt de rijpe huid in haar natuurlijk verouderingsproces en stimuleert de celvernieuwing.</p> <p>Onze garantie voor 100% natuur</p> <p>Verstevigende Dagcrème heeft het Natrue-kwaliteitslabel. Met de Natrue-categorie 'Natuurcosmetica met bio-aandeel'. De Natrue-categorie ‘Natuurcosmetica met bio-aandeel’ garandeert dat Verstevigende Dagcrème uitsluitend 100% natuurlijke ingrediënten bevat waarvan minimaal 70% biologisch is.</p> <p><b>Vegan dagcrème</b></p> <p>Alle producten van Weleda worden gemaakt met respect voor mens, dier en natuur. Verstevigende Dagcrème is vegan. Het Weleda vegan-label houdt in dat voor dit product geen dierlijke ingrediënten zijn gebruikt.</p> <p>Hoofdingrediënt Samenstelling (INCI): Samenstelling (in het Nederlands): </p> <p>Granaatappelpitolie : Punica Granatum Seed Oil</p> <p>De granaatappel is niet alleen erg gezond om te eten, maar vormt ook een uitstekende bron van antioxidanten voor natuurlijke verzorgingsproducten voor de rijpere huid. De lichtrode olie van granaatappelpitten is rijk aan antioxidanten, bevordert de huidregeneratie en leent zich uitstekend voor de verzorging van de 40+ huid. </p> <p><b>Hoe gebruik je het? </b> 's Ochtends na reiniging aanbrengen op gezicht, hals en decolleté. Om de huid extra te verzorgen eerst Verstevigende Serum aanbrengen. Ook zeer geschikt als basis onder make-up.</p>

Overige informatie over dit product

Merk
Weleda
Artikelnummer
774505
EAN-code
4001638090889
Inhoud
30ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95
Bekijk meer van