Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Wartner Kalknagel Gel

Productomschrijving

Zichtbaar resultaat na 1 week*, Effectieve behandeling van kalk- en schimmelnagels, Hydrateert en versterkt nagelherstel zonder nagelbeschadiging, Vermindert verkleuring, Voorkomt verspreiding en helpt nieuwe infectie voorkomen De 4in1 formule is effectief tegen kalknagels, hydrateert en versterkt het nagelherstel zonder nagelbeschadiging, vermindert verkleuring en voorkomt verspreiding van de kalknagel. Wartner® Kalknagel 4 in 1 gel is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.DoseringBreng twee keer per dag aan gedurende een periode van 4 weken. Zichtbaar resultaat al na 1 week*. Grotere infecties hebben wellicht twee keer aanbrengen per dag voor een langere periode nodig voordat verbetering is te zien.IngrediëntenIngrediënten: Water, Glycerine, 1.5-Pentanediol, Propyleenglycol, Dimethicon, PEG-40 gehydrogeneerde ricinusolie, Carbomeer, Natriumhydroxide, Artemisia abrotanum blad/stam extract.AllergeneninformatieTe Gebruiken BijHet gebruik is bestemd voor de behandeling van lichte tot middelmatige kalk- en schimmelnagels.Niet te gebruiken bijAlleen voor uitwendig gebruik.
Vermijd contact met ogen en slijmvliezen. Gebruik niet in het geval van overgevoeligheid voor één van de ingrediënten. Gebruik niet op open wonden.Gevaarlijke stoffen

EAN(s): 8710537042375

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
843682
EAN-code
8710537042375
Merk
Wartner
Inhoud
7ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 50,- € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 50,- Gratis
België, besteding tot € 50,- € 5,95
België, besteding vanaf € 50,- Gratis
Duitsland € 5,95