Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Vitals Psylliumvezels bio (200g)

Productomschrijving

Psyllium is een natuurlijke bron van oplosbare en fermenteerbare vezels. Het wordt gewonnen uit de zaadschil van de zaden van de plant Plantago ovata, die met name in India wordt verbouwd. Een voordeel van psylliumvezels ten opzichte van andere oplosbare vezels, is dat de fermentatie in de dikke darm relatief langzaam verloopt waardoor consumptie van psyllium minder aanleiding geeft tot bijverschijnselen die kunnen optreden bij inname van andere (oplosbare) voedingsvezels, zoals een opgeblazen gevoel. De geadviseerde totale dagelijkse inname van voedingsvezels is 30-40 gram voor volwassenen. Mensen met een te lage vezelinname kunnen als aanvulling op de voeding Vitals Psylliumvezels gebruiken.

Biologisch
De actieve ingrediënten van biologische voedingssupplementen zijn gegarandeerd van natuurlijke oorsprong en niet synthetisch gefabriceerd. Daarnaast wordt bij de productie zoveel mogelijk rekening gehouden met milieu, dier en mens. In allerlei voorschriften is vastgelegd wat daaronder wordt verstaan. Er worden onder andere geen chemische bestrijdingsmiddelen, kunstmest of genetisch gemodificeerde organismen gebruikt. Het instituut Skal Biocontrole controleert of de voorschriften worden nageleefd en of een product biologisch genoemd mag worden. Biologische producten zijn herkenbaar aan de code NL-BIO-01 en het Europees biologisch keurmerk.

  • ter aanvulling op de dagelijkse vezelinname
  • natuurlijke bron van oplosbare vezels
  • van biologische oorsprong
  • vrij van toegevoegde hulpstoffen


Gebruik:
Als voedingssupplement voor volwassenen 1-3 maal daags 2 afgestreken maatscheppen (= 7 gram) vlak voor een maaltijd innemen. Meng de psylliumvezels met een groot glas water. Direct opdrinken omdat het snel indikt. Aanvullend nog een glas water drinken.

Na openen beperkt houdbaar.

Bevat geen:
Gluten, lactose, soja, GMO, conserveringsmiddelen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen.

Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Let op:
Inname van psylliumvezels verlaagt mogelijk de opname van bepaalde medicijnen. Neem medicijnen daarom minimaal 1 uur voor de psyllium of minimaal 2 uur erna.

Samenstelling per 2 maatscheppen van 10 ml:
(dagdosering)
Psylliumvezels (biologisch)7 gram


Ingrediënten:
Psylliumvezels* (Plantago ovata).


* van biologische oorsprong

Toegestane gezondheidsclaims:
Geen.

Dit product is een voedingssupplement (Fytonutriënt).
Houd u aan de aanbevolen dosering.
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.


Overige informatie over dit product

Merk
Vitals
Artikelnummer
955308
EAN-code
8716717003273
Inhoud
200g

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95