Skip to content
Al meer dan 20 jaar dé online drogist van Nederland !

Vitakruid Vitamine D3 En K2

10ml
€ 19.90 € 15.23
23% korting
Kiyoh

Productomschrijving

Wanneer je een emotie of geur koppelt aan een gebeurtenis vereeuwigt deze herinnering in je geheugen. Hoe meer zintuigen je prikkelt, hoe inniger de beleving. Geur draagt bij aan de sfeer die je bewust en onbewust ervaart.Met de heerlijke geurkaars van Green Tree verrijk je de beleving van je huis, winkel, studio, showroom of waar dan ook. Bovendien vind je de kaarsen in verschillende vrolijke kleuren. Trek uw gasten of bezoekers mee in uw aura van goddelijke geuren.Green Tree symboliseert de kostbare natuurproducten die je ontdekt tijdens wereldreizen over verschillende continenten door allerlei culturen en onbekende uithoeken. Ze brengt een rugzak vol schatten mee terug, die je onder andere terugvind in de zuivere geur van mint eucalyptus.Mint Eucalyptus geurkaarsOnze geuren zijn onmiskenbaar en tegelijk subtiel. Mint-Eucalyptus is wat je krijgt in z’n meest pure en herkenbare vorm. Ze bevat namelijk eucalyptol en is gewonnen uit bladeren van diverse eucalyptussoorten. Dit wordt ook gebruikt voor inhalatie om de luchtwegen vrij te maken. Menthol-aroma wordt gewonnen uit pepermuntolie van planten van het geslacht Mentha. Ze geeft een verkoelend gevoel.De kaars incl. vaas is ongeveer 200 gram. Deze wordt geleverd in een stylish vaasje van donker getint glas, waarin je hem direct kunt branden. Ze brandt maar liefst 40 uur en bevat meer aroma-olie dan gewone geurkaarsen. Donker en op kamertemperatuur (15-25ºC); na gebruik, flacon goed afsluiten. Niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar.

Samenstelling
Vitamine D3, Vitamine K2, Olijfolie (vulstof), D-alfa-tocoferol (natuurlijke anti-oxidant)

Dit product bevat geen gluten, gist, lactose, suiker, kunstmatige kleurstoffen of conserveermiddelen (bevat geen stoffen van dierlijke oorsprong, is geschikt voor vegetariërs)

Ingrediënten in onderstaande tabel zijn per 2 druppels.

Ingrediënt Hoeveelheid RI*
Vitamine D3 (2500 IE) 62,50 µg 1250%
Vitamine K2 45 µg 60%
* Referentie-inname
** Geen RI vastgesteld

Overige informatie
Z-indexnummer: 16529413

EAN(s): 8717438691206

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 35,- € 3,99
Nederland, besteding vanaf € 35,- Gratis
België, besteding tot € 35,- € 4,99
België, besteding vanaf € 35,- Gratis
Duitsland € 12,99

Overige informatie over dit product

SKU
91206
EAN
8717438691206
Tags
vitamine
Merk
Vitakruid
Inhoud
10ml
Productgroup
overige-vitaminen
Gelijktijdig gebruik
Ja

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.