Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Handgel

Als jij je handen op ieder moment schoon wilt krijgen ben je bij ons aan het juiste adres. Drogisterij.net heeft namelijk een ruim assortiment aan handgels.
Lees meer
Filteren
Merk
Prijs 1
Inhoud
Type
4 artikelen

Austrlian Gold Zonnebrand

Handgel

Als jij je handen op ieder moment schoon wilt krijgen ben je bij ons aan het juiste adres. Drogisterij.net heeft namelijk een ruim assortiment aan handgels zodat jij je handen schoon kan maken wanneer je maar wilt.

Op een vierkante meter huid zit al veel viezigheid. We komen vaak in contact met voorwerpen waar veel viezigheid op zit. Houd daarom je handen schoon met een handgel. Handgels zijn makkelijk in gebruik, drogen snel en werken meteen.

Wanneer werkt handgel goed?

Als handgel voor 70 tot 85 procent uit alcohol bestaat bestrijdt het effectief virussen. Als het dit percentage aan alcohol worden celmembranen van virussen namelijk opgeblazen. Handgels met een alcoholpercentage onder de 70 bestrijden ziektekiemen niet goed.

De alcohol in de handgel heeft wel even de tijd nodig om goed te werken. Wrijf daarom goed je handen voor minimaal 30 seconden. Ook is het belangrijk dat je handen niet te vuil zijn, anders kan de alcohol ook zijn werk niet goed doen. Ten slotte moet je ook minimaal 3 milliliter handgel gebruiken om goed ziektekiemen te bestrijden.

Waarom is het belangrijk een handgel met meer dan 70% alcohol te kopen?

Het is belangrijk om een goedwerkende hangel te kopen. Zo voorkom je namelijk dat jij ziektekiemen van een ander krijgt of andersom. De meeste ziektekiemen worden namelijk via de handen overgedragen.

Een van de voordelen van een handgel ten opzichte van wassen met zeep is dat je huid minder snel uitdroogt. Daarnaast is het ook nog eens sneller en effectiever as je een handgel koopt met de juiste hoeveelheid alcohol. Door deze voordelen hebben veel zorginstellingen en bedrijven gekozen om handgel te gebruiken.

Let wel op: Als je handgel te vaak gebruikt raken je handen geïrriteerd. Dit komt omdat dan je natuurlijke huidoliën verwijderd worden en je huid dan wel kan gaan uitdrogen. Waar ook goed op gelet moet worden is het feit dat vanwege het hoge percentage aan alcohol, handgel zeer ontvlambaar is. Houdt hier dus goed rekening mee en hou het verwijderd van ontstekingsbronnen.

Koop handgel bij online bij Drogisterij.net

Nee een kijkje in ons assortiment en vind een goede handgel. Als je voor 22:00 uur besteld heb je de handgel de volgende dag al in huis. Daarnaast hebben wij ook altijd scherpe aanbiedingen. Bestel daarom veilig en vertrouwd bij drogisterij.net.

Best verkochte handgels

  1. Hegron Handgel 75% Alcohol
  2. Glycerona Handgel
  3. Sanicur Handgel 63% Alcohol
  4. Herome Direct S.O.S. Handgel Spray *Bestekoop
  5. Sence Handgel Met Pomp