Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Testjezelf Zwangerschapste casette

Instructies & waarschuwingen
  • Past door brievenbus | U hoeft niet thuis te zijn bij bezorging.

Productomschrijving

Een betrouwbare zwangerschapstest om zelf eenvoudig te gebruiken Betrouwbare zwangerschapstesten welke je al laten zien of je zwanger bent tot 4 dagen voor je volgende te verwachten menstruatiedag door de hoge gevoeligheid van deze testen. Inclusief pipet voor het toedienen van de juiste hoeveelheid urine. Deze test is zeer betrouwbaar aangezien de juiste hoeveelheid urine (opgevangen in een schoon bakje) met het bijgeleverde pipet wordt toegediend. In de bijgevoegde gebruiksaanwijzing staat precies omschreven hoe en wanneer deze test het beste kan worden uitgevoerd. Deze Cassette Zwangerschapstesten worden ook door bijvoorbeeld huisartsen gebruikt aangezien ze extra betrouwbaar zijn. Verpakking bevat 6 complete testen.

Deze zwangerschapstesten hebben een zeer hoge gevoeligheid, zijn makkelijk uit te voeren en hebben een minimale houdbaarheid van 18 maanden. Lees voor gebruik de handleiding. De testen kennen een hoge betrouwbaarheid van ruim 99% en zorgen voor een snelle uitslag.

EAN(s): 8718053780030

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
810863
EAN-code
8718053780030
Merk
Testjezelf
Inhoud
6stuks

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 50,- € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 50,- Gratis
België, besteding tot € 50,- € 5,95
België, besteding vanaf € 50,- Gratis
Duitsland € 5,95