Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Tena

Last hebben van urineverlies is een veel voorkomend maar vervelend probleem. Tena heeft een groot assortiment aan hulpmiddelen voor urineverlies. U koopt uw producten van Tena voordelig bij Drogisterij.net.

Lees meer
Filteren
Prijs 1
Inhoud
Soort
2 artikelen

Meer dan 60 jaar ervaring 

Tena Lady Extra is een inlegverband van het bekendste merk voor incontinentieproducten. Ook mensen die er nog nooit mee te maken hebben gehad, kennen de naam. De eerste producten van Tena voor vrouwen waren de Mini, Normal en Extra. Inmiddels zijn er nog veel meer Lady-producten. Het merk is al ruim 60 jaar actief binnen deze markt. Tena is een merk van Essity, een toonaangevend wereldwijd bedrijf in hygiëne- en gezondheidsproducten dat in ongeveer 100 landen producten voor persoonlijke verzorging en tissue aanbiedt. 

Tena Lady

Alle Tena Lady producten hebben een buitenlaag die geen vocht kan doorlaten. Het is gemaakt van een kunststof die wordt opgeruwd, zodat deze zacht aanvoelt en geen irritatie geeft op de huid. De bovenste laag, die tegen de huid zit, is een non woven, wat betekent dat deze niet is gebreid of gewoven. Het is dus ook een kunststof die de urine doorlaat zodat die in een gel kan worden omgezet. De kleinere inleggers (ultra mini, mini, mini plus, normal) hebben geen voor- of achterkant. Het maakt niet welke kant u tegen de billen draagt, omdat ze symmetrisch van vorm zijn. Ze hebben ook over het hele product evenveel SAP-korrels. Deze korrels zijn in staat het vocht en de geurtjes op te nemen en op te sluiten. Meer opvang achterzijde De grotere inlegger (extra, super, maxi) hebben wel een voor- en achterkant. Ze zijn niet symmetrisch. Op de plakstrook is te zien wat de voorkant is. 

Probeer bijvoorbeeld de Tena Lady Normal. Deze Tena Lady aanbieding is een van de bestverkochte producten van Tena. De anatomische pasvorm met DRYzone biedt uitstekende absorptie en discretie. Fresh Odour Control helpt ongewenste geurtjes te voorkomen. Zachte elastische zijkanten voor een perfecte pasvorm. 

Tena Pants

Ook heeft Tena tegenwoordig de Tena Pants te bieden. Dit broekje voelt aan als een gewone, comfortabele onderbroek terwijl het absorbeert. Ideaal voor vrouwen die kiezen voor zekerheid en discretie. Let op: eenmalig te gebruiken. Bij ons te verkrijgen in verschillende soorten en maten! 

Tena Men

Ook mannen kunnen natuurlijk last hebben van urineverlies of incontinentie. Voor deze groep biedt Tena de speciale lijn van Tena Men. Er zijn verschillende levels gebaseerd op de mate van urineverlies en incontinentie. De pasvorm is ideaal en speciaal ontworpen voor het mannelijk lichaam. 

Tegenwoordig zijn er ook Tena Pants voor mannen. Het biedt de hele dag comfort en zekerheid. Door de handige plakstrip blijft het op de juiste plek in het ondergoed zitten, zodat u zonder zorgen door kunt gaan met uw bezigheden. Zo is de Tena Men Plus Medium Broekje ook nog scherp geprijsd! 

Tena aanbieding

Dus wilt u een goede bescherming bij urineverlies? Neem dan een kijkje in ons Tena assortiment. Wanneer je voor 22:00 uur besteld, heb je de bestelling de volgende dag al in huis. Bestel daarom veilig en vertrouwd op drogisterij.net. Nu allerlei aanbiedingen binnen het Tena assortiment! 

Meer informatie over Tena vindt u op de website van Tena!