Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Schwarzkopf Blonde L1 Intensive Blond Super

Productomschrijving

Gebruik bij lang haar 2 verpakkingen haarverf! Geeft het haar een schitterend mooie blonde tint vol levendigheid en glans.
Intensive Blond Super blondeert het haar tot 7 tinten. De conditioner bevat speciale anti-geel ingrediënten.

Blonde Lighteners
Oil-powered lightening met OmegaPLEX

De door platinum olie geactiveerde oplichtende formule is gecombineerd met professionele anti-haarbreuk technologie, om de haarbruggen in de haarvezels te versterken en beschermen tegen haarbreuk.

Je krijgt een sterk oplichtend vermogen tot 7 nuances met een fantastisch anti-geel effect.

Een ultra zilverblonde kleur en tot 80% minder haarbreuk.*
Zachter haargevoel*


Een fantastisch haargevoel

De hoogstaande formule geactiveerd door oliën zorgt voor soepel, zacht haar dat er perfect uitziet.

• Tot 80% minder haarbreuk*
• Zachter haargevoel*
• Anti-geel effect
• Door olie geactiveerde oplichtende formule

* in vergelijking met onbehandeld haar
Slimme blondjes

Domme blondjes? Vergeet het maar. Slimme blondjes blonderen met Poly Blonde. Subtiel of opvallend geblondeerd, egaal of met streepjes, spannende highlights of een zonnig blondeffect, met Poly Blonde kun je alle kanten op. Intensieve blonderingen, oplichtende kleurcrémes, coupe de soleils, een highlighter en een blondspray, Poly Blonde heeft het allemaal. De vernieuwde blondserie met kamille blondeert mooier dan ooit en geeft het haar tegelijkertijd de best denkbare verzorging. Nieuw is de toevoeging van het 3-Minute-Mask. Dit masker geeft na het blonderen de beste verzorging en glans. Het masker is bij alle Poly Blonde producten toegevoegd. Niet eerder was blonderen zo mooi, veilig en natuurlijk.

Even iets over blonderen

Je maakt je haar lichter door de natuurlijke kleurpigmenten uit je haar te halen. Hoe meer kleurpigmenten je eruit haalt, des te lichter wordt je haar. Omdat die kleurpigmenten er vanzelf inkomen, was je een blondering er nooit uit en krijg je een uitgroei. Zelfs als de zon je haar heeft opgelicht. Bij blonderen kun je onderscheid maken tussen twee soorten blonderingen: producten die alleen de kleurpigmenten uit je haar halen en het dus lichter maken, en producten die het lichter maken en vervolgens een blondkleur toevoegen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan parelblond of goudblond. In alle gevallen hangt het blondeffect af van je eigen haarkleur. Hoe donkerder je haar, des te meer kleurpigmenten eruit gehaald moeten worden voor een opvallende blondtint.EAN(s): 4015000241120

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
705181
EAN-code
4015000241120
Inhoud
Stuk

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 50,- € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 50,- Gratis
België, besteding tot € 50,- € 5,95
België, besteding vanaf € 50,- Gratis
Duitsland € 5,95