Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Satisfyer

Filteren
Prijs 1
Inhoud
Soort
Aanbieding
Kleur
Doelgroep
Serie
19 producten

Satisfyer

Austrlian Gold Zonnebrand

Vandaag de dag hoef je je niet meer te schamen voor het bezitten van een vibrator. En de allerbeste vibrator om te hebben is natuurlijk de Satisfyer! Het merk is innovatief , tijdloos en loopt voor op de concurrentie op het seksuele beleving vlak. Met de revolutionaire luchtdruk technologie helpt Satisfyer miljoenen vrouwen naar hun volgende climax.

Als het boegbeeld voor de seksuele wellness markt, is het merk Satisfyer geschikt voor iedereen. Satisfyer vindt het ontwikkelen van zijn producten erg belangrijk en houdt daarom dan ook vaak enquêtes onder zijn gebruikers om de perfecte orgasme te kunnen bieden! Satisfyer is voor iedereen die zijn seksualiteit zelfverzekerd uitdraagt. Man of vrouw, single of in een relatie, LGBTQ of hetero, Satisfyer is voor iedereen!

Dankzij de lucht druk technologie kunnen vrouwen helemaal zelf bepalen hoe en of ze klaarkomen. Na het plaatsen van het speeltje op de clitoris, genereert de Satisfyer druk golven in verschillende lengtes en krachten, die je zelf kan kiezen en instellen.

Drogisterij.net biedt de Satisfyer Pro 2 Next Generation en de Satisfyer Pro Penguin Next Generation. Beide zijn variaties van de Satisfyer Pro 2.

Satisfyer Pro 2

De satisfyer Pro 2 garandeert explosieve sensaties. Met 11 verschillende programma’s en het high tech apparaat dat je contactloos genot bied zit je sowieso goed! De Satisfyer is overal te gebruiken dankzij zijn oplaadbare batterijen.

Kenmerken van de Satisfyer Pro 2 zijn:

  • Clitorale Stimulatie via Luchtdruk
  • De Satisfyer Pro 2 maakt gebruik van contactloze drukgolf technologie om gevoelens van zuigkracht en pulsaties te geven, vergelijkbaar met de sensaties die je voelt tijdens orale seks.

  • Stil en Discreet
  • De Satisfyer Pro 2 heeft een sterkere motor dan zijn voorganger, maar is veel stiller en discreter. Zodra de huidvriendelijke siliconen kop over je clitoris zit, hoor je nauwelijks geluid!

  • 11 Intensiteiten
  • Via nieuwe knopontwerp kan je de intensiteit van de Satisfyer Pro 2 gemakkelijk verhogen of verlagen. En met 11 intensiteiten om uit te kiezen, zul je zeker je ideale stand vinden die je een intens genot bezorgd.