Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Salus Floradix Floravital

Productomschrijving

De natuur heeft ons heel wat te bieden, vooral wanneer het om onze gezondheid gaat. Een goed voorbeeld is groente en fruit, of het verse sap daarvan. - Gist en glutenvrij vloeibaar
- ijzer-elixir met vitaminen

IJzer draagt bij tot de vermindering van Vermoeidheid

Floravital is een vloeibaar ijzer-elixir aangevuld met groente-extracten en vruchtenconcentraten. Het is een alternatieve variant van Floradix voor mensen met gluten intolerantie.

Floravital bevat net als Floradix een goed opneembare en goed verteerbare vorm van ijzer en biedt ook belangrijke voedingsstoffen zoals B-vitaminen. Het ijzer draagt bij aan de vermindering van vermoeidheid. De vitaminen B1, B2, B6 en B12 ondersteunen de energiestofwisseling en de vitamine C bevordert de opname van ijzer. Bovendien draagt vitamine C bij aan de normale functie van het immuunsysteem.

Floravital ijzer-elixer is geschikt voor iedereen die ondersteuning van vitaliteit, energie en weerstand kan gebruiken: bv. tijdens de zwangerschap en borstvoedingsperiode, kinderen in de groei, ouderen of sporters.

Dit product bevat geen alcohol, conserveringsmiddelen, kleurstoffen of kunstmatige smaakstoffen, is gist- , gluten- en lactosevrij en is ook geschikt voor vegetariërs.
Gebruiksaanwijzing

Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar:
2 x daag 10 ml een half uur voor de maaltijd.
Of 1 x daags 20 ml bij het ontbijt ingenomen met vruchtensap.
Kinderen 6 – 12 jaar: 1 x daags 10 ml
Kinderen 3 – 5 jaar: 1 x daags 5 ml

De dagelijkse aanbevolen dosering niet overschrijden. Niet innemen met zwarte thee, koffie of melkproducten, want dat vermindert de ijzeropname aanzienlijk. Vitamine C bevordert de ijzeropname, dus inname met een glas vers vruchtensap is prima. Voor het beste resultaat adviseren wij het elixer minstens 3-4 weken te gebruiken. Na opening in de koelkast bewaren. Het elixer is dan nog 4 weken houdbaar. Floravital is gist- en glutenvrij. Voedingssupplementen mogen niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt. Kies voor een gezonde levensstijl.

Ingredienten

Werkstof per 20 ml % RI
IJzer 19,2 mg 137%
Vitamine B1 1,72 mg 156%
Vitamine B2 1,72 mg 123%
Vitamine B6 1,72 mg 123%
Vitamine B12 1,72 µg 69%
Vitamine C 20,0 mg 25%

*RI = Referentie-inname

Waterig plantenextract (70 %) van: hibiscusbloem (Hibiscus sabdariffa),kamillebloem (Matricaria recutita),venkelvrucht (Foeniculum vulgare), spinazieblad (Spinacia oleracea). Mix uit vruchtensapconcentraaten (27 %) van: druif, peer, water, zwarte bessensap, kers, braam, wortel.

EAN(s): 4004148017186

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
182078
EAN-code
4004148017186
Inhoud
500ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 35,- € 4,99
Nederland, besteding vanaf € 35,- Gratis
België, besteding tot € 35,- € 4,99
België, besteding vanaf € 35,- Gratis
Duitsland € 12,99