Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Roxasect Anti-mug Stekker Voordeelpack

Productomschrijving

Roxasect Anti-Mug Stekker bestrijdt muggen effectief en werkt langdurig! De Roxasect Anti-Mug Stekker beschermt op zeer effectieve wijze tegen overlast van muggen in woonruimtes.

- De stekker zorgt ervoor dat muggen niet meer kunnen steken.

- Zelfs met geopende ramen komen muggen niet meer binnen omdat de actieve stof ook een zeer sterk afwerende werking heeft.

De stekker werkt gedurende 36 dagen op basis van 10 uur gebruik gedurende de nacht. Voor een effectief gebruik wordt aanbevolen de stekker 2 uur voor het slapengaan aan te zetten door middel van de aan/uit knop. Overdag uitzetten. De stekker is niet geschikt voor ruimtes met airconditioning of veel beluchting. Bijzondere gevaren Kan dodelijk zijn als de gif bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt. Zeer giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Herhaalde blootstelling kan een droge of gebarsten huid veroorzaken. Overige waarschuwingen Na inslikken: onmidddellijk een arts raadplegen (die eventueel contact kan opnemen met het Nationaal Vergiftigingen Informatie Centrum). GEEN BRAKEN opwekken. Bij het inwinnen van medisch advies de verpakking/etiket ter beschikking houden. Achter slot bewaren. Overige informatie Voorkom lozing in het milieu. Inhoud/verpakking afvoeren naar inzamelpunt voor gevaarlijk of bijzonder afval. Niet gebruiken in kleine ruimten. Niet gebruiken in keukens of ruimten waar vloeistof wordt bereid en andere opslagruimten, om besmetting van voedsel te voorkomen. Raak de stekker niet aan tijdens gebruik. Raak ook de lont niet aan. Dek de stekker niet af. Was de handen na het hanteren van het product. Breng de verdamper niet in contact met stoffen, papier of brandbare materialen. De stekker mag alleen worden gebruikt in combinatie met een anti-mug stekker navulflacon van Roxasect. Gebruik in combinatie met andere stoffen kan tot brand of vrijkomen van giftige stoffen leiden.

EAN(s): 8711744036928

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
A11247
EAN-code
8711744036928
Merk
Roxasect
Inhoud
Per stuk

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 50,- € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 50,- Gratis
België, besteding tot € 50,- € 5,95
België, besteding vanaf € 50,- Gratis
Duitsland € 5,95