Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Robijn Droogtrommeldoekjes morgenfris (20st)

Productomschrijving

Robijn Intense Morgenfris Droogtrommeldoekjes zorgen ervoor dat je wasgoed zacht en fris uit de droger komt.  • Robijn Intense Morgenfris Droogtrommeldoekjes voor een zachte, frisse was

  • Robijn Intense droogtrommeldoekjes helpen tegen statische kleding

  • De Morgenfris-geur is een heerlijk parfum in je wasdroger

  • Bevat 20 doekjes voor 20 drogerbeurten

  • De droogtrommeldoekjes zijn gebruiksvriendelijk verpakt

  • Gebruik ze met Morgenfris wasmiddel en wasverzachter voor extra frisheid


Ingredienten : >30%: Kationgene Oppervlakteactive stoffen, <5%: Parfum Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Geraniol, Hexyl Cinnamal.


Robijn Intense Morgenfris Droogtrommeldoekjes zorgen voor een zachte en frisse was uit de droger. Deze doekjes zijn speciaal ontwikkeld om het wasgoed in de droger te verzorgen en extra geur toe te voegen en de kleding een intense krachtige frisheid mee te geven. Robijn Morgenfris Droogtrommeldoekjes voorkomen bovendien statische kleding. Als je Robijn droogtrommeldoekjes gebruikt in combinatie met Morgenfris wasmiddel en wasverzachter van Robijn, kun je optimaal genieten van de Morgenfris geur en is je kleding nog beter beschermd tegen slijtage. Elke verpakking bevat 20 doekjes en is dus goed voor 20 droogbeurten. Zo ben je keer op keer verzekerd van zacht wasgoed dat nog steeds heerlijk ruikt.


Let op: uitsluitend geschikt voor gebruik in de droogtrommel; gebruik niet in de wasmachine.


Laten we proberen meer te genieten in een wereld die maar doorraast en soms aan je voorbij vliegt. Juist van kleine dingen, zoals de geuren en kleuren die je in het dagelijks leven tegenkomt. Om ervoor te zorgen dat je altijd in geuren en kleuren kunt genieten, steekt Robijn veel zorg en aandacht in het ontwikkelen van producten. Wasmiddelen die kleuren lang mooi houden en wasverzachters met heerlijke geuren. Daarmee brengt Robijn deze genietmomentjes ook binnenshuis tot leven: tijdens het aantrekken van je pas gewassen jeans of als je onder de lakens kruipt, gewassen met heerlijk ruikend wasmiddel en wasverzachter. Het motto van Robijn is al jaren Wat mooi is, moet mooi blijven. Met de producten van Robijn zorg je dat je kleding langer als nieuw blijft en bovendien heerlijk ruikt.

Overige informatie over dit product

Merk
Robijn
Artikelnummer
839110
EAN-code
8710908705762
Inhoud
20st

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95