Skip to content
Al meer dan 20 jaar dé online drogist van Nederland !

Prevalin hooikoorts neusspray extra sterk

15ml
€ 6.36
Kiyoh
Instructies & waarschuwingen
  • In de neus druppelen.

Productomschrijving

Tegen verschijnselen van hooikoorts die onvoldoende reageren op de behandeling met dinatriumcromoglicaat 20 mg/ml. Heb je vooral last van een loopneus, verstopte neus of niesbuien, gebruik dan Prevalin Neusspray. Prevalin Neusspray Extra Sterk werkt lokaal in neus en zorgt ervoor dat het vrijkomen van histamine wordt geremd waardoor er geen hooikoorts klachten optrede Geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiterDoseringDosering: om de 6 u00e0 8 uur u00e9u00e9n verstuiving in elk neusgat.Ingrediu00ebntenDinatriumedetaat, benzalkoniumchloride en gezuiverd water als hulpstoffen.AllergeneninformatieTe Gebruiken BijIrritatie van het neusslijmvlies ten gevolge van een allergische reactie op bepaalde stoffen die onvoldoende reageert op behandeling met dinatriumcromoglicaat 20 mg per ml. Allergische reacties kunnen worden veroorzaakt door stuifmeelkorrels van grassen of planten, huisstofmijt en huidschilfers van dieren.Niet te gebruiken bijNiet toepassen bij: overgevoeligheid voor u00e9u00e9n van de bestanddelen.Gevaarlijke stoffen EAN(s): 8710537702828

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 35,- € 3,99
Nederland, besteding vanaf € 35,- Gratis
België, besteding tot € 35,- € 4,99
België, besteding vanaf € 35,- Gratis
Duitsland € 12,99

Overige informatie over dit product

SKU
2712031
Merk
Prevalin
EAN
8710537702828
Tags
hooikoortsartikelen
Inhoud
15ml
Soort
Allergie
Productgroup
Hooikoorts
Ingrediënten
Stof: dinatriumcromoglicaat - Hoeveelheid: 40 mg/ml
Gebruik / dosering
6-8 uur tussenpozen aanhouden; behandeling ononderbroken voortzetten gedurende periode blootstelling aan stoffen waarvoor overgevoelig
Houdbaarheid
Niet meer gebruiken na uiterste houdbaarheidsdatum. Te vinden op verpakking na Niet gebruiken na staan een maand en een jaar. De laatste dag van die maand is de uiterste houdbaarheidsdatum. Tabletten verpakt in flessen na opening nog 3 maanden houdbaar.
Allergeneninformatie
Allergie voor n van de werkzame stoffen in dit geneesmiddel.
RVG registratienummer
22284
GPC
10000881
Aanbevolen dosering
1x p.neusgat
Maximale dosering
3-4
Gebruiks advies
6-8 uur tussenpozen aanhouden; behandeling ononderbroken voortzetten gedurende periode blootstelling aan stoffen waarvoor overgevoelig
Bewaar advies
Buiten bereik en zicht van kinderen houden in goed afgesloten oorspronkelijke buitenverpakking op een droge plaats beneden de 25 C.
Advies voor weggooien
Vervallen geneesmiddelen inleveren bij drogist.
Bijwerkingen en waarschuwingen
Dit middel elke dag gebruiken zolang de allergie veroorzakende pollen in de lucht zitten. Huidontsteking, aderontsteking met stolselvorming, onderhuidse verharding, ernstige pijn, zweren, plotselinge zwelling van n of beide benen,verminderde nierfunctie en/of onvoldoende werking van het hart. Kinderen tot 18 jaar.Bij geen verbetering klachten binnen 14 dagen, raadpleeg arts.
Toedingingsvorm
spray
Gebruiksindicatie
1x p.neusgat
Gebruik tijdens zwangerschap
Mogelijk, zie bijsluiter
Gebruik tijdens borstvoeding
Mogelijk, zie bijsluiter
Gebruiksbeperking
Huidontsteking, aderontsteking met stolselvorming, onderhuidse verharding, ernstige pijn, zweren, plotselinge zwelling van n of beide benen,verminderde nierfunctie en/of onvoldoende werking van het hart. Kinderen tot 18 jaar.Bij geen verbetering klachten binnen 14 dagen, raadpleeg arts.
Huisarts bezoeken
Als de symptomen ernstig zijn en de medicijnen onvoldoende helpen.Bij zwangerschap en/of borstvoeding. Bij benauwdheid of kortademigheid, bij zeer gezwollen ogen en gekleurd oogvocht. Bij klachten aan uitsluitend n kant van de neus. Kinderen die voor de eerste keer klachten hebben. Om de oorzaak van de allergie te weten te komen.
Toepassen bij
Bij hooikoorts en vergelijkbare allergische reacties
Werkzame stof
Stof: dinatriumcromoglicaat - Hoeveelheid: 40 mg/ml
Contra indicaties
Allergie voor n van de werkzame stoffen in dit geneesmiddel.
Gelijktijdig gebruik
Nee

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.