Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Otrivin

Een verstopte neus kan erg vervelend zijn. Gelukkig biedt Otrivin hulp. Otrivin heeft verschillende neussprays en andere producten die verlichtheid bieden van vervelend verkoudheid.

Lees meer
Filteren
Prijs 1
Inhoud
Smaak
Type
Geschikt vanaf
12 artikelen

Otrivin

Otrivin

Een verstopte neus kan erg vervelend zijn. Gelukkig biedt Otrivin hulp. Otrivin heeft verschillende neussprays en andere producten die verlichtheid bieden van vervelend verkoudheid. Koop gemakkelijk en vertrouws Otrivin bij Drogisterij.net. Voor 22:00 uur besteld morgen al in huis!

Otrivin Neussprays

Otrivin heeft verschillende neussprays, die ervoor zorgen dat je vrijer kan ademen. De neussprays van Otrivin, zorgen dat het neusslijmvlies slinkt en verlichten een verstopte neus.

Otrivin Neusspray

De standaard neusspray van Otrivin opent je neus langdurig. Deze neusspray werkt al binnen 2 minuten en is dus erg snel. De spray houdt uiteindelijk 12 uur aan.

Otrivin Zoutoplossing

Deze neusspray reinigt je neus zacht en bevatten ingrediënten die de neusholte bevochtigen. Goed voor als je neusholtes droog en geïrriteerd zijn.

Otrivin Duo

Otrivin Duo is de eerste neusspray met een dubbele werking . Otrivin Duo is een unieke neusspray die werkt tegen zowel verstopte neus en loopneus. Otrivin Duo blokkeert namelijk de zwellingen van neusslijmvliezen en reageert ook nog eens op de cellen die overmatig slijm produceren.

Otrivin Menthol

De menthol neusspray van Otrivin heeft een verfrissende werking en opent de neus. Daarnaast bevat de neusspray vocht inbrengende stoffen die droge en geïrriteerde neusholtes tegen gaan.

Otrivin Baby

Zo heeft Otrivin bijvoorbeeld verschillende producten voor baby’s. Baby mondose is is een aangepaste zoutoplossing, die het neusje van een baby zachtjes reinigt. De Otrivin baby aspirator zorg ervoor dat je baby beter kan ademen. Ten slotte is er ook nog een neusspray voor baby’s, die het neusje van het kind op een milde en effectieve manier reinigt.

Otrivin Kinderen

Otrivin heeft ook nog eens producten voor kinderen, zodat je kind ook weer vrij zal kunnen ademen.

Otrivin Neusdruppels

Otrivin neusdruppels hebben een verzachtend effect en openen je verstopte neus langdurig. Door de druppels zal je weer gemakkelijk adem kunnen halen.

Otrivin aanbieding

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis.
veilig en vertrouwd!
Bestel producten van Otrivin voordelig bij Drogisterij.net. Meer informatie over Otrivin vind je op Otrivin

Speciale aandacht voor het product: Otrivin Neusspray Duo Voor Volwassenen V.a. 18 Jaar .

Otrivin Baby Aspirator Neusjesreiniger Voor Baby s En Kinderen V.a. 0 Jaar is het best beoordeelde product, met als laatste beoordeling: 'Net uitgeprobeerd en het werkt erg goed. Met andere pompjes lukte het steeds niet, maar met deze wel. Een paar keer proberen en als je dan het juiste plekje gevonden hebt, haal je alle slijm zo weg.' (door: Peters)
Steeds weer nieuwe aanbiedingen van Otrivin in de volgende categorieën: Neusspray en Neusdruppels, Neus en Inhalatie en Inhalering.