Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Otalgan Sleep plugs voordeelpak (20st)

Productomschrijving

Sleep plugs voordeelpak

Otalgan sleep plugs voordeelpak

Speciaal ontworpen om bescherming te bieden tegen allerrlei soorten geluidsoverlast en te zorgen dat u rustig kunt lezen, reizen, studeren of slapen. Ze zijn comfortabel door het zachte, huidvriendelijke materiaal.

Samenstelling
Huidvriendelijk, zacht materiaal

Gebruik
Het oordopje tussen duim en vinger samen tot een puntje rollen. Het oor zachtjes omhoog trekken en het dopje in de gehoorgang schuiven.

Droog en koel bewaren, buiten bereik van kinderen.

Waarschuwing
De dopjes kunnen worden aangetast als ze in aanraking komen met chemische stoffen.

Otalgan Sleep Plugs zijn speciaal ontworpen om bescherming te bieden tegen allerlei soorten geluidsoverlast en zorgen ervoor dat je rustig kunt lezen, reizen, studeren of slapen. De plugs zijn comfortabel door het zachte huidvriendelijke materiaal.

Gebruik:

Gebruiksaanwijzing: Duw het oordopje tussen duim en vinger samen en rol het tot een puntje. Trek het oor zachtjes omhoog en schuif het dopje in de gehoorgang. Gebruik de oordopjes volgens de gebruiksaanwijzing. Draag oordopjes altijd in een lawaaiige omgeving.

Overige informatie over dit product

Merk
Otalgan
Artikelnummer
898776
EAN-code
8711744031190
Inhoud
20st

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95