Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Orthica Tri-zink 25 Capsules

60caps
Adviesprijs € 10.95 € 7.65
30% korting

Productomschrijving

Een essentiele voedingsstof die een belangrijke rol speelt. Tri Zink-25

Capsules met krachtige formule, zink ondersteunt het immuunsysteem

Tri Zink-25 bevat 25 mcg zink per capsule, opgebouwd uit drie vormen van organisch gebonden zink: zinkcitraat, -gluconaat en -picolinaat. Zink heeft vele functies in het lichaam. Het helpt niet alleen het immuunsysteem, maar ondersteunt ook de normale hormoonhuishouding, de kwaliteit van sperma, een gezonde huid, het gezichtsvermogen en de bescherming van gezonde cellen en weefsels. Geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar.

Verpakking
60 capsules

Organisch gebonden zink, helpt je weerstand op peil te houden
Wanneer en waarvoor zijn deze zink capsules nuttig?
In bepaalde omstandigheden kan het zinvol zijn om extra zink in te nemen, als aanvulling op een gezonde voeding en levensstijl. Zink ondersteunt bij de aanmaak van cellen en weefsels, bij de bescherming van gezonde lichaamscellen u00e9n ondersteunt het immuunsysteem.

Zink is een mineraal en als zodanig onderdeel van een groot aantal enzymen in ons lichaam. Zink heeft daarom vele functies in het lichaam. Het helpt niet alleen het immuunsysteem, maar ondersteunt ook de normale hormoonhuishouding, de kwaliteit van sperma, een gezonde huid, het gezichtsvermogen en de bescherming van gezonde cellen en weefsels.

Zink komt in duizendsten van grammen in onze dagelijkse voeding voor en daarom noemen we dit mineraal ook wel een spoorelement. Dat betekent niet dat zink minder belangrijk is, integendeel: ook spoorelementen hebben onmisbare functies in het lichaam. Zink komt in kleine hoeveelheden voor in veel verschillende voedingsmiddelen, zoals vlees, kaas, graanproducten, noten en schaal- en schelpdieren zoals garnalen en mosselen. Hoe ziet jouw voedingspatroon eruit? Soms kan je lichaam behoefte hebben aan wat extra zink, ter aanvulling op gezonde voeding. Zink komt vaak voor in voedingssupplementen, hetzij in een enkelvoudig preparaat, hetzij in een multivitamine.

25 mcg zink per capsule, geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar
Tri Zink-25 bevat 25 mcg zink per capsule, opgebouwd uit drie vormen van organisch gebonden zink: zinkcitraat, -gluconaat en -picolinaat. Geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar.

Onze Tri- Zink 25 mcg capsules: ontwikkeld vanuit wetenschappelijke visie
Ons team van specialisten is dagelijks bezig met het samenstellen van unieke en kwalitatieve producten, die ontwikkeld zijn vanuit wetenschappelijke inzichten, en vaak te combineren zijn met andere voedingssupplementen. Dit geldt dus ook voor onze Tri Zink-capsules.

Gebruiksadvies
de aanbevolen dosering is 1 capsule per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen.

Ingredienten (%RI)
Eu00e9n capsule bevat:
% RI*
Mineralen (elementaire hoeveelheid)
zink (-citraat, -gluconaat, -picolinaat)
25 mg
250
koper (-gluconaat)
1500 mcg
150
*RI = Referentie Inname


Ingrediu00ebnten:
rijstmeel, mineralen, rundergelatine, vulstof (microkristallijne cellulose), mau00efszetmeel, antiklontermiddel (magnesiumstearaat, siliciumdioxide).

Bevat geen
gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Bewaarvoorschriften
Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.

Geschikt voor vegetariu00ebrs
nee

Geschikt voor veganisten
nee

Gebruiken bij zwangerschap(wens)/Borstvoeding
ja EAN(s): 8714439553861

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
160300
EAN-code
8714439553861
Inhoud
60caps

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 35,- € 4,99
Nederland, besteding vanaf € 35,- Gratis
België, besteding tot € 35,- € 4,99
België, besteding vanaf € 35,- Gratis
Duitsland € 12,99