Skip to content
Al meer dan 20 jaar dé online drogist van Nederland !

Orthica Orthiflor Original Capsules

€ 14.90 € 9.65
35% korting
Kiyoh

Productomschrijving

Voor de opbouw van een evenwichtige darmflora! Orthiflor Original
Probiotica voor dagelijks gebruik
Probioticum met 9 verschillende bacteriestammen voor dagelijks gebruik. Bevat Pro-Motor voor een goede overleving van de bacteriu00ebn in de darm.

Probiotica-mix met 9 bacteriestammen
Dagelijks te gebruiken
Bevat Promotoru00b9

Verpakking
30, 60 en 120 capsules

Probiotica voor dagelijks gebruik
Ben je op zoek naar een probioticum met meerdere bacteriestammen? Orthiflor Original bevat een probiotica-mix met 9 verschillende bacteriestammen. Het probioticum is voor dagelijks gebruik en bevat Pro-motor waardoor lang inweken niet meer nodig is. Pro-motor zorgt ook voor een goede overleving van de bacteriu00ebn in het lichaam. Orthiflor Original bevat 20 keer meer bacteriu00ebn dan Orthiflor Basic. Orthiflor Original is geschikt voor elke dag, maar je kunt het ook tijdelijk gebruiken.

De aanbevolen dosering is 1 capsule per dag. Neem de probiotica bij voorkeur op een lege maag in, bijvoorbeeld voor het ontbijt of vlak voor het slapen gaan, maar een ander moment van de dag mag ook. Als de maag leeg is, zijn de levensvatbare bacteriu00ebn korter in de maag aanwezig en worden er nog geen spijsverteringssappen aangemaakt. Die sappen zijn natuurlijk nuttig voor de vertering, maar ze verlagen de overlevingskans van de bacteriu00ebn. Los voor inname de inhoud van de capsule op in wat lauwwarme vloeistof, en doorroeren en direct opdrinken.

u00b9Voor een goede overleving van de bacteriu00ebn in de darm. Pro-Motor zorgt ervoor dat de bacteriu00ebn sneller zuur gaan produceren. Hierdoor zijn ze beter bestand tegen het zure milieu in de maag. Door het toevoegen van Pro-Motor is het inweken van het poeder niet meer nodig en kan het product direct na het oplossen ingenomen worden. Je herkent probiotica met Pro-Motor aan het logo op de verpakking.

Gebruiksadvies
de aanbevolen dosering is 1 capsule per dag. De maximale dosering is 2 capsules per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. De maximale dagdosering niet overschrijden. De inhoud van de capsule(s) toevoegen aan lauw water of magere melk, yoghurt drink, limonade (siroop) op kamertemperatuur, doorroeren en bij voorkeur op een lege maag opdrinken. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen. Bevat als waarborg van kwaliteit een drooghoudzakje, niet geschikt voor consumptie.

Extra gebruikstips
Op welk moment van de dag?
Het heeft de voorkeur om probiotica op een lege maag in te nemen, bijvoorbeeld vlak voor het slapen gaan, maar een ander moment van de dag mag ook. Als de maag leeg is, zijn de probiotica bacteriu00ebn korter in de maag aanwezig en worden er nog geen spijsverteringssappen aangemaakt. Die sappen zijn natuurlijk nuttig voor de vertering, maar ze verlagen de overlevingskans van de bacteriu00ebn in het product. Wacht na het innemen van het supplement een half uurtje met eten, anders worden deze sappen alsnog geactiveerd. Lukt het een keer niet om de probiotica op een lege maag in te nemen, neem ze dan op een ander willekeurig moment.

Waarom oplossen?
De Orthiflor producten in poedervorm en het poeder uit de capsules dienen bij voorkeur eerst te worden opgelost en doorgeroerd in handwarme vloeistof (zie hierboven), voordat u ze inneemt. De miljarden bacteriu00ebn in de capsules, los poeder of zakjes zijn bij de productie in een soort u0091slaaptoestandu0092 gebracht waardoor ze voor langere tijd bewaard kunnen worden en hebben vloeistof nodig om weer tot leven te komen. Wanneer ze in hun u0091slaaptoestandu0092 direct in het maagzuur terecht zouden komen, dan zou een groot gedeelte van de bacteriu00ebn dit niet overleven. Ook koude vloeistof vinden de bacteriu00ebn niet prettig. Handwarme vloeistof heeft de voorkeur. Kiest u voor gemak en neemt u probiotica in kauwtabletten, dan zorg uw speeksel voor het benodigde vocht.

Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.

Ingredienten (%RI)
Eu00e9n capsule bevat:

bacteriepreparaat
1 x 10? kve*
in ongeveer gelijke verhoudingen:
- Bifidobacterium bifidum
- Bifidobacterium lactis
- Enterococcus faecium
- Lactobacillus casei
- Lactobacillus gasseri
- Lactobacillus paracasei
- Lactobacillus plantarum
- Lactobacillus salivarius
- Lactococcus lactis

*kve = kolonievormende eenheden


Ingrediu00ebnten:
mau00efszetmeel, mix van runder en varkensgelatine, maltodextrine, bacteriecultuur, natuurlijk eiwit-isolaat, kaliumchloride, magnesiumsulfaat, enzymen, mangaansulfaat.

Bevat geen
synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Bewaarvoorschriften
Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.

Geschikt voor vegetariu00ebrs
nee

Geschikt voor veganisten
nee

Gebruiken bij zwangerschap(wens)/Borstvoeding
ja EAN(s): 8714439570233

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 35,- € 3,99
Nederland, besteding vanaf € 35,- Gratis
België, besteding tot € 35,- € 4,99
België, besteding vanaf € 35,- Gratis
Duitsland € 12,99

Overige informatie over dit product

SKU
885719
EAN
8714439570233
Tags
orthiflor
Merk
Orthica
Inhoud
30caps
Type
Capsules
Productgroup
overige-voedingssupplementen
Serie
Orthiflor
Gelijktijdig gebruik
Ja

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.