Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Ob Tampons procomfort mini (32st)

Productomschrijving

o.b.® ProComfort® Mini tampons met Dynamic Fit™ -technologie en SilkTouch®-oppervlak zorgen voor ultiem comfort* en betrouwbare bescherming voor de lichte tot normale dagen van uw menstruatie (* binnen het o.b.®-assortiment). De Dynamic Fit-technologie met 3D-expansie zorgt ervoor dat de tampon zich op een natuurlijke wijze naar het lichaam vormt en de unieke in elkaar overlopende groeven helpen de vloeistof naar de kern van de tampon te leiden. Met SilkTouch oppervlak voor probleemloos inbrengen en verwijderen. De tampons zijn gynaecologisch getest, hebben een kern die 100% plantaardig is, zonder schadelijke chemische stoffen (o.a. pesticiden). o.b.® ProComfort® Mini tampons zijn chloor- en parfumvrij.

• Het SilkTouch-oppervlak van o.b.® ProComfort® Mini tampons  zorgen voor probleemloos inbrengen en verwijderen. Ook geschikt voor beginners.
• Met Dynamic Fit-technologie, zodat de tampon zich op een natuurlijke wijze naar het lichaam vormt.
• Gynaecologisch getest.

Gebruik
o.b.® ProComfort® Mini tampons zijn geschikt voor de lichte tot normale menstruatiedagen. Ook geschikt voor beginners.

Overige informatie over dit product

Merk
Ob
Artikelnummer
227402
EAN-code
03574661624648
Inhoud
32st

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95