Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Nova Vitae Liposomale quercetine (60ca)

Productomschrijving

Liposomale Quercetine van Nova Vitae bevat een geavanceerde vorm van quercetine met een tot 10 keer hogere absorptie dan standaardvormen. 
Quercetine is een bioflavonoïde die voorkomt in bepaalde soorten fruit, groenten, kruiden en granen. Het wordt in de kruidengeneeskunde doelmatig ingezet door therapeuten. 
De opname via het maagdarmkanaal, van standaard quercetine in het lichaam, is voor sommige mensen moeilijk waardoor het middel ook minder effectief kan zijn. 
Een liposomaal product helpt deze lage biologische beschikbaarheid te overwinnen door een vloeibare micelmatrix te creëren die de quercetine in kleine microdruppeltjes verdeelt. Dit superieure toedieningssysteem is ontworpen voor verbeterde absorptie.
Liposomale quercetine van Nova Vitae bevat 250 mg zuivere quercetine gewonnen uit de Honingboom (Sophora Japonica).  
Dit unieke voedingssupplement bevat geen conserveringsmiddelen, zuivelproducten, gluten, soja of GGO's en biedt een handige bron van bioflavonoïden met een hoge absorptie.

Samenstelling per dagdosering van 1 capsule
Liposomale Quercetine 250 mg

Ingredienten
Quercetine, gelatine, glycerine, gezuiverd water, carobe, MCT olie (kokosnoot), stevia extract, lecithine ((zonnebloem) (non-GMO)), pepermunt essence.

Gebruik
Volwassenen nemen als voedingssupplement 1 tot 2 capsules dagelijks bij voorkeur bij de maaltijd met wat water in tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional.

Koel, maar niet in de koelkast, droog en donker bewaren.

Fabrikant
Nova Vitae
Elleboog 1
6713 KP Ede

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Overige informatie over dit product

Merk
Nova Vitae
Artikelnummer
943973
EAN-code
08717473125698
Inhoud
60ca

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95