Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

New Wave Boost Volume Mousse

Instructies & waarschuwingen
  • Ontvlambare stof | Er is sprake van stoffen die snel vlam vatten.

Productomschrijving

Al meer dan 130 jaar levert Wella innovaties en diensten om creativiteit bij kappers mogelijk te maken. New Wave heeft voor elk haartype producten om elke coupe te creëren die je maar wilt! Of je nu big size volume wilt of gedefinieerde pieken, een glanzende krullenbol of supersteile lokken, een strakke gelcoupe of bouncy lokken die lekker luchtig vallen.Geef je haar meer volume en help het te beschermen tegen hitte van stylingapparaten met Wella New Wave Volume Haarmousse. Wil je een volumeboost met bescherming tegen hitte van stylingapparaten? Wella New Wave Volume Haarmousse brengt meer volume in je haar. De lichtgewicht formule behoudt het volume in je haar en werkt je kapsel af met een dosis glans. Bovendien helpt de mousse te beschermen tegen hitte van het stylen met haardroger en stijltangVoordelen en kenmerken van de Wella New Wave Volume Haarmousse:• Helpt te beschermen tegen hitte van stylingapparaten• Ultiem volume en glans Waarschuwing
Zeer licht ontvlambaar. Houder onder druk. Beschermen tegen de zon en niet blootstellen aan een hogere temperatuur dan 50°C. Ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Niet spuiten in de richting van een vlam of een gloeiend voorwerp. Verwijderd houden van ontstekingsbronnen. Niet roken. Op goed geventileerde plaatsen gebruiken. Buiten bereik van kinderen houden. Vermijd inademing. Niet richting ogen spuiten. Slechts gebruiken voor het beoogde doel.

EAN(s): 4056800729500

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
716479
EAN-code
4056800729500
Inhoud
200ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 50,- € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 50,- Gratis
België, besteding tot € 50,- € 5,95
België, besteding vanaf € 50,- Gratis
Duitsland € 5,95