Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

New Nordic Melissa dream (40tb)

Productomschrijving

Rustgevende slaap Een goede, rustige slaap is belangrijk voor het herstel van het lichaam. Melissa Dream tabletten zijn gebaseerd op een combinatie van micronutriënten en kruidenextracten. Citroenmelisse draagt bij tot een normale en rustgevende slaap zodat je uitgerust wakker wordt. Melissa Dream veroorzaakt geen slaperigheid. Naast een goede nachtrust ondersteunt Melissa Dream met de B-vitamines B1, B6, B12 en magnesium gedurende de dag de normale psychologische functies, zoals concentratie, leervermogen, geheugen en redeneringsvermogen. Door deze combinatie is Melissa Dream een complete formule om lekker te slapen in de nacht en draagt bij aan voldoende energie voor overdag om fit van de dag te kunnen genieten. Alle producten van New Nordic hebben als doel om met hulp van de natuur het lichaam zelf aan het werk te zetten. Melissa Melissa Dream™ is een combinatie van zorgvuldig geselecteerde citroenmelissebladeren en kamillebloemen die geplukt, gedroogd en geëxtraheerd worden zodat de gewenste kruidensubstantie wordt behouden. Dit biedt de garantie voor een hoge kwaliteit. Melissa Dream is ook verkrijgbaar in een voordeelverpakking met 100 tabletten.

Citroenmelisse (Melissa officinalis L.) Melissa Dream bevat extracten van geselecteerde bladeren van citroenmelisse. De ingredienten zijn geplukt en gedroogd op de best mogelijke manier waardoor de hoge kwaliteit gewaarborgd kan worden. Kamille (Matricaria chamomilla L.) De kamille plant groeit zowel in het wild als in kwekerijen. De plant komt oorspronkelijk uit Zuid Europa en Azie maar is later geintroduceerd in het Noorden en Westen van Europa en de rest van de wereld.

Ingrediënt Per 2 tabletten % RI*
Citroenmelisse extract, blad (Melissa officinalis L.) 10:1 600 mg
Kamille extract, bloem (Matricaria chamomilla L.) 5:1 200 mg
L-Theanine 131,32 mg
Nicotinamide 12 75%
Vitamine B6 1,33 mg 95%
Riboflavine (vitamine B2) 1,08 mg 77%
Thiamine (vitamine B1) 0,94 mg 85%
Vitamine B12 0,6 mcg 24%
Magnesium 200 mg 53%

*RI: Referentie-inname

Gebruik Neem 1 uur voor het naar bed gaan 2 tabletten met een glas water. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding en gezonde levensstijl. Houdt u aan de (aanbevolen) dagelijkse dosering. Let op: niet geschikt voor kinderen jonger dan 11 jaar. Het product niet gebruiken als de blisterverpakking (binnenfolie) kapot is of als ermee geknoeid is. Buiten bereik van kinderen houden.

Werking citroenmelisse
Van de werking van citroenmelisse is tegenwoordig bewezen* dat het werkt tegen stress en slapeloosheid. Jaren geleden konden ze dit misschien niet wetenschappelijk onderbouwen, maar ze erkende de werking zeker. De oude Grieken gebruikten het bijvoorbeeld al. En later beval Karel de Grote zelfs dat citroenmelisse op al zijn landgoederen moest worden verbouwd. Grote natuurkundigen als Paracelcus geloofden in de kracht van dit kruid. Die laatste geloofde dat het een mens weer volledig tot leven kon wekken. Het zou je jonger maken, je denkvermogen versterken en ook nog eens opvrolijken!

*Med J Nutrition Metab. 2011 December; 4(3): 211–218.

Overige informatie over dit product

Merk
New Nordic
Artikelnummer
885577
EAN-code
05021807313242
Inhoud
40tb

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95